En iyi içerik sağlayacısı ödülü hangi operatörün oldu?

Avea, 'SAMENA Ödülleri'nde işletmeciler kategorisinde 'En İyi İçerik Sağlayıcısı' seçildi.

Google Haberlere Abone ol
En iyi içerik sağlayacısı ödülü hangi operatörün oldu?

Uluslararası bir jüri tarafından bölgesel bazda liderlik, mükemmeliyet, ilham veren yenilikçi ürünler ve inovasyon yaklaşımı dikkate alınarak yapıldığı belirtilen değerlendirme sonucunda ödül alanlar, Aralık ayı başında arasında Maskat, Umman'da gerçekleştirilen "SAMENA Convergence to Oman 2013" Konferansı'nda yapılan bir törenle açıklandı. Verilen bilgiye göre,Avea, genç, sofistike ve hızla büyüyen altyapısı nedeniyle ödüle layık görüldü.



Avea Kurumsal İletişim Direktörü Füsun Feridun, "En İyi İçerik Sağlayıcı" ödülüne ilişkin görüşlerini şöyle aktardı: "Günümüzde bilgiye kesintisiz iletişimle en hızlı şekilde ulaşmak, en önemli ihtiyaçlardan biri durumunda. Bu koşullarda mobil iletişim; bir yandan hem bireysel pazar, hem de günümüzde hızlı hareket etmenin bir zorunluluk olduğu kurumsal pazar için vazgeçilmez bir noktaya geldi.



Avea olarak; hızla büyüyen altyapımız ve yenilikçi hizmetlerimizle, hem bireysel hem de kurumsal müşterilerimize değer katıyoruz. Türkiye'nin yeni nesil GSM şirketi olarak Güney Asya, Kuzey Afrika ve Orta Doğu bölgesindeki "En İyi İçerik Sağlayıcı" seçilmekten, diğer bir deyişle tüm bu çalışmalarımızın takdir topladığını görmekten dolayı gururluyuz." (ANKA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin