'En Güzel Bölüm' yaz sezonunu açıyor

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan program, 1 Temmuz'da başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
'En Güzel Bölüm' yaz sezonunu açıyor

Star TV ekranlarında yer alan dizilerin, programların ve reality şovların perde arkasını ve içeriğini anlatan, ekran yüzleriyle röportajlar yapan setlerden görüntüler veren 'En Güzel Bölüm', yaz sezonunu 1 Temmuz Pazartesi günü açıyor.



Tanem Sivar ve Burcu Esmersoy’un dönüşümlü sunduğu programda Star’ın yaz ekranına damgasını vuracak yapımlarla ilgili tüm haberler yer alacak. Ayrıca 'En Güzel Bölüm' araştırma merkezi, geçen sezonun en çok konuşulan Star yapımlarında öne çıkan anları izleyici için tekrar ekrana getirecek.



EKRANA DAMGASINI VURAN 'YETENEK SİZSİNİZ' PERFORMANSLARI



'Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin minik yeteneklerinin, taklitçilerinin, komedi dans gruplarının ve minik dostların  performansları izleyiciyle buluşacak.



'MUHTEŞEM YÜZYIL' DOSYASI



Çarşamba akşamlarının reyting rekoru kıran dizisi Muhteşem Yüzyıl’da bir sezonda yaşananlar, 'Muhteşem Vedalar'da diziden ayrılan karakterler, 'Konuk Ünlüler’de diziye bir kaç bölüm dahil olup sonra diziden ayrılan ünlü isimlerden bahsedilecek.



STAR’IN YENİ STARLARIYLA RÖPORTAJLAR



'Survivor'dan Atalay Demirci ve minik yıldız Baha Bayırlı, 'O Ses Türkiye'den Erkam Aydar ve Ayda Mosharraf, 'Survivor'dan  Cengiz Coşkun, Irmak Atuk ve Hilmi Cem’le yapılan özel röportajlar programda izleyiciyle buluşacak.



HABABAM SINIFI OYUNCULARI 'EN GÜZEL BÖLÜM'DE BULUŞUYOR



Temmuz ayında Star ekranlarından yayınlanacak yeşilçam klasiği 'Hababam Sınıfı' filminin oyuncularıyla yapılan röportajlar da 'En Güzel Bölüm'de olacak.



STAR’IN YENİ DİZİLERİ VE PROGRAMLARINDAN SON HABERLER



Ayrıca yeni program ve diziler, 'Benim Hala Umudum Var', 'Yap Bakalım', 'Baston Takımı' ve 'Çılgın Teyzeler'den son haberler, 'En Güzel Bölüm Tanem Sivar'ın sunumuyla hafta içi her gün 11.30’da  Star TV ekranında olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin