En çok oyuncu transferi yapan dizi hangisi?

40’ın üzerinde oyuncu, devam eden dizilere transfer oldu.

Google Haberlere Abone ol
En çok oyuncu transferi yapan dizi hangisi?

Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Interpress'in yaptığı, devam eden dizilere yapılan oyuncu transferleriyle ilgili bir araştırmayı köşesine taşıdı.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



Dizilerde 40 yeni oyuncu



Diziler film gibi olunca, karakterler yoruluyor ve yıpranıyor. Vatandaş yenilik bekliyor, sonra reyting düşüyor.Ne lazım? Taze kan, yani yeni oyuncular... Geçtiğimiz ekim ayından bu yana şubat dahil, dizilere kaç oyuncu girmiş merak ettim. Interprees Ajansı, bu küçük çaplı araştırmayı yaptı. Eksiği yoktur fazlası vardır, belirtelim. Bir fikir vermesi açısından önemli. 40’ın üzerinde oyuncu, devam eden dizilere transfer olmuş. Misafir oyuncular hariç tabii.



En çok ‘Savaşçı’ya



Yeni oyuncu hareketi en çok ‘Savaşçı’ dizisinde görülüyor. 30’uncu bölüme dört yeni oyuncu girmiş. Diziye kasım ayından bu yana yedi yeni oyuncu katılmış. ‘Vatanım Sensin’, ‘Çocuklar Duymasın’ ve ‘Çukur’, en fazla yeni oyuncu eklenen diziler arasında...



Mevsimi aralık ve ocak



Yeni oyuncu transferleri, çoğunlukla geçtiğimiz yıl aralık ayıyla Ocak 2018’de yapılmış. İki ay neredeyse at başı gidiyor. Şubat da epey hareketli geçiyor.



Taze kan olmadı!



Meryem’ dizisi, üç yeni oyuncu transfer etmiş. Sanırım genel bir yorgunluk mevcut. Başlarda yakalanan o konu heyecanı tükenmiş. Taze kan, izlenme oranlarını arttırmaya yetmemiş. ‘Bahtiyar Ölmez’ de aralık ve ocak aylarında iki yeni oyuncu transfer etti. Total’de idare eder gibi... AB ise, kurtarmaz bir rakamda. (En son 3.55.)



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin