Emre Uslu iddialara yanıt verdi, canlı yayın karıştı!

Taraf ve Star gazetesi yazarlarının polemiği canlı yayını karıştırdı.

Google Haberlere Abone ol
Emre Uslu iddialara yanıt verdi, canlı yayın karıştı!

CNN Türk'te 'Şirin Payzın'ın sunumuyla ekrana gelen 'Ne Oluyor' programına konuk olan Star gazetesi yazarı Hikmet Genç, İstanbul'da düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu.



Genç programda, "Emre Uslu aylar önce bu operasyonla ilgili tweet atıyor. Amirine bile haber vermeden yapılan böylesine gizli bir operasyonu nereden haber alıyor? üstelik G harfini büyük tutarak yapıyor. Yarın İslamcıları rezil edeceğiz, yandaş yazarlara gününü göstereceğiz gibi tehditleri alıyoruz. bunlar Yurt dışına bile çıkamayacak gibi sözlerle tehdit savuruyorlar.



Biz daha ortada bir şey yokken biz bunlara itiraz ettik. Birilerde yarın şunlar alınacak laflarını duyabiliriz. ben aylardır birileri alınacak haberini yurt dışından olmama rağmen Cemaat'ten arkadaşlardan duyuyorum Yarın birilerini alınacak lafını aylardır duyuyorum. Sabah bir kalkıyoruz pat birden olaya ait olduğu iddia edilen belgeler ortaya dökülüyor. Bu işin tamamını Cemaat yaptı demiyorum ama bu operasyonun bir tarafında cemaat duruyor. Cemaat bu operasyonun neresinde duruyor? Bu gelişmeler korkutuyor beni. Bugün Gazetesi'ni açıp bakarsanız Cemaat bu operasyonun bir parçası bunu görürsünüz" diye konuştu.



Genç'in bu sözleri üzerine Emre Uslu, programa telefonla bağlanarak cevap hakkını kullandı.



Konuşmasına, "Öncelikle benim adımın programınızda hiç yakışmayan insanlar tarafından ağıza alınmasını, konuşmasını istemiyorum" diyerek başlayan Uslu şu şekilde sürdürdü: Ben Bakan Güler'in oğlunun veya diğer bakanlarının oğullarının yolsuzluk yaptığını 'Sağır Sultan'ın duyduğu gibi ben de duydum. Tüm herkes duydu. Yandaşlar duymadıysa kulaklarını gitsinler tedavi ettirsinler."



İkilinin tartışması ekrana böyle yansıdı:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin