Emre Mor ile yol ayrımına gelindi. Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Emre Mor'a talip oldu

Bu sezon kadrosunda büyük bir değişime giden Fenerbahçe'de Emre Mor'a sürpriz bir talip çıktı. Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'un Emre Mor'u kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Emre Mor ile yol ayrımına gelindi. Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Emre Mor'a talip oldu

Bu sezonki ilk resmi maçına Zimbru karşısında çıkan Fenerbahçe yeni transferlerinin gövde gösterisi yaptığı maçta Moldova ekibini zorlanmadan 5-0 gibi net bir skorla devirdi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükselmek için büyük avantaj yakaladı.

Edin Dzeko, Ryan Kent ve Dusan Tadic transferleriyle ses getiren Fenerbahçe dün akşam oynanan Zimbru maçında adeta şov yaptı ve rakibini 5-0 yenerek tur biletini büyük ölçüde kaptı. Yeni transferlerden Edin Dzeko, Ryan Kent ve Sebastian Szymanski gol sevinci yaşayarak taraftarları mest ederken, oyuna sonradan dahil olan Emre Mor'un sakatlığı ise canları sıktı.

İSMAİL KARTAL'DAN EMRE MOR AÇIKLAMASI

Mücadelenin ardından Emre Mor'un sakatlığı hakkında konuşan İsmail Kartal, ''Emre Mor'un ciddi bir sakatlığı yok ama sanki birkaç haftalık ayak bileğiyle ilgili problem gözüküyor'' dedi.

SAMSUNSPOR TALİP OLDU

Sakatlığı nedeniyle oyundan büyük bir hayal kırıklığıyla çıkan Emre Mor hakkında ise bugün flaş bir iddia ortaya atıldı.

Daha önce Galatasaray'dan Okan Kocuk'u renklerine bağlayan Samsunspor, Emre Mor için de Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Fenerbahçe'nin bu teklife ne yanıt vereceği merakla beklenirken, Emre Mor'un sarı-lacivertli ekiple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin