Emre Kocadağ efsane isimle el sıkıştı. Beşiktaş'ı eski günlerine döndürmeye geliyor

Beşiktaş'ta gerçekleştirilecek başkanlık seçiminde aday isimlerden birisi olmaya hazırlanan Emre Kocadağ, Burak Yılmaz'ın ardından takımın başına Sergen Yalçın'ı getirecek. Emre Kocadağ, Sergen Yalçın ile anlaşma sağlarken Beşiktaş'a önemli bir transfer bütçesi de ayıracak.

Google Haberlere Abone ol
Emre Kocadağ efsane isimle el sıkıştı. Beşiktaş'ı eski günlerine döndürmeye geliyor

Son haftalarda sahada aldığı sonuçlardan çok başkanlık seçimi gündemde olan Beşiktaş'ta adaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek seçimde aday olmayacağını açıklamasının ardından Emre Kocadağ başta olmak üzere Hasan Arat ve Serdar Adalı gibi isimler Beşiktaş'ta başkanlığa aday olmak için kolları sıvadı.

Başkanlık seçimleri için geri sayım devam ederken Emre Kocadağ sürpriz bir hamle yaparak ilk hamlesini gerçekleştirdi ve Sergen Yalçın ile prensipte anlaşma sağladı. Daha önce Beşiktaş'ın başında şampiyonluk yaşayan ve uzun zamandır takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ı ikna eden Emre Kocadağ deneyimli isme ayrıca 20 milyon Euro'luk bir transfer bütçesi de sunacak.

BURAK YILMAZ TEKNİK HEYETTE GÖREVİNE DEVAM EDECEK

Sergen Yalçın'ı takımın başına getirmeyi hedefleyen Emre Kocadağ, Burak Yılmaz'ı da teknik kadroda görevlendirerek antrenörlük konusunda gelişimine devam etmesini sağlayacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin