Emre Kınay'a bir şok daha!

Duru Tiyatro'nun tamamının tahliye edilmesi için ünlü oyuncuya tebligat gönderildi.

Google Haberlere Abone ol
Emre Kınay'a bir şok daha!

Oyuncu Emre Kınay'ın sahibi olduğu 'Duru Tiyatro' için bahçesinde bulunduğu Kadıköy Anadolu Lisesi yönetimi tahliye kararı çıkartmış, Kınay da yürütmeyi durdurma davası açmıştı.



Yürütmeyi durdurma davası devam ederken, Duru Tiyatro'nun Picasso cep sahnesi ve ofisi kapatılmıştı. Kınay, bugün Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Duru Tiyatro'nun tamamının tahliyesi için kaymakamlıktan tebligat gönderildiğini açıkladı.



Yargı süreci devam ederken neden ayrı tahliye bir isteğinin geldiğini anlamadığını belirten ünlü oyuncu hukuk mücadelesini sürdüreceğini de vurguladı.





Aksam Haberleri : DURU TİYATRONUN BU KEZ "TAMAMİNİN" TAHLİYESİ İSTENDİ KADİKOY KAYMAKAMLİGİ YARGİ KARARLARİNA VE DEVAM EDEN HUKUKİ SURECE +


— emre kinay (@emrekkinay) 20 Ocak 2014








RAGMEN BİR KEZ DAHA İSTANBUL MİLLİ EGİTİM MUDURU VE İLCE MİLLİ EGİTİM MD. VE OKUL MUDUR VE MUDUR YARDİMCİSİNİN İSRARLARİ SONUCU(kesin bilgi)


— emre kinay (@emrekkinay) 20 Ocak 2014








SURECİ BEKLEMEKSİZİN ONCEKİ TAHLİYEDEN NEDEN AYRİ BİR İSLEM DAHA YAPİLDİGİ ANLASİLAMAYAN BİR "TUM TAHLİYE KARARİNİ"TİYATROMUZA GONDERMİSTİR.


— emre kinay (@emrekkinay) 20 Ocak 2014








TUM ZORBA UYGULAMALARA KARSİ HUKUK İCİNDE KALARAK BU HUKUKSUZLUGA HER NE PAHASİNA OLURSA OLSUN SESSİZ KALMAYACAGİMİZİ İLAN EDERİM.


— emre kinay (@emrekkinay) 20 Ocak 2014





Sıradaki Haber İçin Sürükleyin