Emre Belözoğlu Çok Güzel Hareketler'de rol aldı: İki gün ağladım

Başakşehir'de teknik direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu, Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2'ye konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Emre Belözoğlu Çok Güzel Hareketler'de rol aldı: İki gün ağladım

Çok Güzel Hareketler'de rol alan Emre Belözoğlu, "Futbolculuğu tercih ederim. 2 gün ezber yaptık. Çok zor gerçekten. Harika bir tecrübe, mükkemmel bir anı oldu." dedi.

Eser Yerenler'in sorusu üzerine Emre Belözoğlu, "Futbolu bıraktıktan sonra anılarımla ilgili birkaç eklif aldım. İnandığım bir proje olursa bir kitap yazmayı düşünüyorum. Sorduğun için anlatayım. Hem iyi hem kötü bir anım var. Bugün anlatınca komik gelebilir ama o gün iki gün boyunca ağlamıştık. 2010'da Bursaspor şampiyon olmuştu. Taraftarımız anonsçunun kurbanı olmuştu. Maçın 2-2 bittiği anons edilince biz de sahada şampiyonluk sevinci yaşadık. Taraftar sahaya girdi. Sevinçten üzerimize atlayanlar falan oldu. O sırada kalabalığa gelemedim ve bayıldım. Soyunma odasında ayıldım. Şampiyon Bursaspor olmuş. Etrafımda bir sessizlik var. Aziz başkanımız yanımdaydı. O ara ben bunun bir rüya olarak hissettim. Soyunma odasının içine girdikçe ağlayanlar, sızlayanları gördüm. Daha sonra ben de o herkesin bildiği sinirimle ağlamaya başladım." ifadelerini kullandı.

Öte yandan skeçte Aziz Yıldırım taklidi de yapıldı.

Emre Belözoğlu Çok Güzel Hareketler'de rol aldı: İki gün ağladım

MedyaTava

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin