Emre Aşık ve eşinden sürpriz karar

Eski milli futbolcu Emre Aşık ile eşi Yağmur Aşık boşanma kararı almışlardı.

Google Haberlere Abone ol
Emre Aşık ve eşinden sürpriz karar

Eski milli futbolcu Emre Aşık, 3 Haziran 2012'de Fransa'da evlendiği Yağmur Aşık ile evliliğini sonlandırmak istemiş, 12 Kasım günü İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak anlaşmalı boşanma davası açmıştı. Çift, yaptıkları boşanma protokolünü de dava açıldıktan dört gün sonra mahkemeye sunmuştu. Ancak bir müddet sonra Yağmur Aşık, anlaşmalı olarak boşanmaktan vazgeçtiğini, boşanma protokolünü özgür iradesi ile imzalamadığını belirterek, karşı boşanma davası açtığını bildirmişti.



Emre Aşık hakkında soruşturma



Bunun yanı sıra, Yağmur Aşık, 5 Aralık 2018'de, Taksim Polis Merkezi'ne başvurarak, Emre Aşık'ın FETÖ'ye üye olduğunu beyan ederek eşini ihbar etmişti. Fakat ihbarcı sıfatıyla ifade vermek istemeyen Yağmur Aşık, polis merkezinden ayrılmıştı. Aşık'ın ihbardan vazgeçip ifade vermemesi, kolluk kuvveti tarafından tutanak altına alınarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletilmişti. Bunun üzerine Emre Aşık'ın FETÖ üyesi olup olmadığı araştırılmak için soruşturma başlatılmıştı.



Feragat ettiler



Tüm bu gelişmelerden sonra, Emre Aşık ile eşi Yağmur Aşık, açtıkları karşılıklı boşanma davasından feragat etti. Çiftin üç çocuklarının geleceği için 6 yıllık evliliklerinin devamına karar verdiği iddia edildi ve boşanma davası dosyası mahkemenin arşivine kaldırıldı.



Aşık çiftinin 2 Ocak'ta İstanbul Aile Mahkemesi'ne feragat dilekçesi vererek davalarından vazgeçtikleri ortaya çıktı. Çift feragat dilekçelerinde "Boşanma dosyasında taraflarca karşılıklı olarak herhangi bir yargılama ücreti, vekalet ücreti hiçbir alacak talep edilmeyecek şekilde anlaşılmış olup, huzurdaki dosyadan feragat etmekteyim" dendi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin