Emre Altuğ'dan Çağla Şıkel açıklaması!

Emre Altuğ, Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen için 17 yıl sonra yeniden çekilen ‘Sihirli Annem’ dizisinde Sadık rolüyle ekrana döndü. Altuğ, Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Emre Altuğ'dan Çağla Şıkel açıklaması!

Güldür Güldür Show'un ardından atv'de yayınlanan Şans Kapıyı kırınca programında kısa süreli sunuculuk yapan Emre Altuğ, 17 yıl sonra yeniden çekilen Sihirli Annem dizisiyle ekrana döndü. Altuğ, Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'in sorularını yanıtladı.

'ÇAĞLA İLE ARAMIZ HİÇ BOZULMADI. BİRBİRİMİZİ İNSAN OLARAK ÇOK SEVİYORUZ'

Bazen boşanan çiftlerin çocuklarında travmalar olabiliyor...

Biz çok çaba sarf ettik ve çok özel davranıyoruz. Hem anne hem baba bakımından şanslılar. Büyüklerin yaptıklarının sonuçlarını çocuklar ödememeli. Çağla ile hiçbir zaman aramız bozulmadı. Hep çocukları düşünerek adımlar attık.

Çağla Şıkel’in sizdeki yeri tam olarak nedir?

Çocuklarımın annesi, çok kıymetli, değerli. Çok seviyoruz biz zaten insan olarak birbirimizi. Ki geçmişte de güçlü duygular yaşadığım kişi, aşık olduğum kadın. O bambaşka bir yerde benim için. Çok iyi bir anne, dost, arkadaş. Kendisine çok saygı duyuyorum. Bugüne kadar birbirimizi hiç kırmadık. Boşanırken bile insani egomuzu bir yana bıraktık.

Çağla Hanım da siz de boşandıktan sonra başka isimlerle pek anılmadınız...

Herkesin hayatında biri olabilir, önemli olan onu nasıl yaşadığındır. Benim Çağla’ya karışma hakkım yok, o zaten bilinçli, örnek bir anne. Ben de aman illa biri olsun diye çaba sarf etmedim. Bu işler kader kısmet biraz da.

'EVLİLİĞİMİZ İÇİN ‘NEDEN BİTTİ?’ DEDİKLERİNDE ‘NEDEN BİTMESİN Kİ?’ DEDİM'

Çok güzel bir çifttiniz. Belki de hâlâ Çağla Hanım’a karşı duygularınız vardır...

Bu dışarıdan bakıldığında bir tanım. Ben bunun çok gerçekçi bir tarafının olduğunu düşünmüyorum. İki dizi kahramanına ya da foto roman kahramanına bakar gibi bir yorum oldu. İnsanlar iç dünyasında neler yaşar, kimse bilemez. Bana “Neden bitti?” dediklerinde “Neden bitmesin ki?” dedim. Bu soruların yanıtı yoktur. İki kişi arasında yaşanır ve biter her şey… Dışarıdan konuşmak yanlış.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin