Emniyet Teşkilatı Sendikası 24 saatte 5 polis intihar etti açıklaması yaptı. İntihar eden bir polis memurunun bıraktığı notu yayınladı

Emniyet Teşkilatı Sendikası tarafından yapılan açıklamaya göre son 24 saat içerisinde 5 polis memuru intihar etti. Sendika tarafından yapılan açıklamada ayrıca İstanbul'da dün intihar eden polis memurunun da notunu paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Emniyet Teşkilatı Sendikası 24 saatte 5 polis intihar etti açıklaması yaptı. İntihar eden bir polis memurunun bıraktığı notu yayınladı

Emniyet Teşkilatı Sendikası tarafından yapılan açıklamaya göre son 24 saat içerisinde 5 polis memuru intihar etti. Sendika tarafından yapılan açıklamada ayrıca İstanbul'da intihar eden polis memurunun da notunu paylaştı.

Son zamanlarda artan polis intiharlarına bir yenisi daha eklendi. Polis memuru Enes Seyhan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki merkezinde intihar etti. Sayhan’ın bıraktığı notta, uğradığı mobbingi anlatırken “Artık pes ediyorum” dediği öğrenildi.

Emniyet Teşkilatı Sendikası da son 24 saat içerisinde 5 polisin intihar ettiğini açıkladı. Sendika tarafından sosyal medyada yapılan açıklamanın devamında da intihar eden Enes Seyhan'ın intihar notu paylaşıldı. Notta Seyhan'ın ifadeleri dikkat çekti. 

Seyhan son sözlerinde şunları yazdı; “Mobbinglerle, sürgünlerle suçsuz olmama rağmen haksız soruşturmalarla beni intihara sürüklediler. Adalete inancım kalmadı başka çıkış yolu bırakmadılar. Mesleğimi sevmekten ve çok çalışmaktan başka bir suçum yok. Delilsiz, suç isnatsız bir dosya uydurarak beni koruma büroya gönderdiler. ‘Suçsuzum’ dedim ‘İnceleyin soruşturma yapın’ dedim dinlemediler. Dosyanın kapağını bile açmadan yıllarca zulmettiler.” 

HAZMEDEMEDİM, KANSER OLDUM

Sayhan’ın notun devamında, nöbet kulübesinde yaşananlara hazmedemediği için kanser olduğunu yazdığı, tedavi gördüğü sırada bir böbreğini kaybettiğini belirttiği aktarıldı. Sayhan’ın ayrıca, “Soruşturma iki yıl sonra bitti aslında dosyada delil yokmuş beraat dediler ama kaybettiğim hiçbir şeyi yerine koymadılar” dediği kaydedildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin