Emmy heyecanını Türkiye'de hangi kanal ekrana getirecek?

67’nci Emmy Ödül Töreni'ni Türkiye'de hangi kanal yayınlayacak?

Google Haberlere Abone ol
Emmy heyecanını Türkiye'de hangi kanal ekrana getirecek?

Televizyonun ‘Oscar’ı olarak bilinen, tüm dünyanın heyecanla beklediği 67’nci Emmy Ödül Töreni, 20 Eylül’ü 21 Eylül’e bağlayan gece saat 03.00’dan itibaren Digiturk 1. kanaldan tüm üyelere açık ve Dizimax kanallarından canlı olarak yayınlanacak. 



Kırmızı halıdan canlı yayın ise 02.00 itibariyle ekranlara gelecek. Digiturk aynı zamanda, dizi severlerin heyecanla beklediği töreni kurumsal web sitesi www.digiturk.com.tr’den herkese açık ve 'Dilediğin Yerde' uygulamasıyla da canlı olarak izleme imkanı sunuyor.



Digiturk kanallarında yayınlanan 27 dizinin toplamda 105 dalda aday gösterildiği 67’nci Emmy ödül töreni, ünlü aktör Andy Samberg'in sunumuyla Los Angeles Nokia Tiyatrosu’nda düzenlenecek. 



Törende 11 dalda aday gösterilen House of Cards ve 10’ar adaylık kazanan 'American Crime' ile 'Boardwalk Empire' Digiturk dizileri arasında başı çekiyor. Modern Family, How to Get Away With Murder, Silicon Valley, Louie, Orange is the New Black, The Knick ve The Good Wife gibi sevilen Digiturk dizileri de ödül için yarışacaklar arasında yer alıyor.



Digiturk ekranlarında ve internet sitesinde canlı olarak yayınlanacak 67’nci Emmy Ödül Töreni’ni kaçıran üyeler, 'Dilediğin Zaman' ve 'Dilediğin Yerde' uygulamaları ile törenden sonraki gün itibariyle 'Emmy Kategorisi' altında gecenin tekrarını izleyebilme imkanını bulacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin