Emlak sektörüne kampanya dopingi!

Hükümet tarafından, ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ sloganıyla ağustos ile ekim ayları arasında düzenlenen konut satış kampanyası emlak sektörüne can verdi.

Google Haberlere Abone ol
Emlak sektörüne kampanya dopingi!

Türkiye’nin büyük emlak kuruluşlarından biri olan AREA Gayrimenkul ve Proje Danışmanlık şirketi, bu kampanya kapsamında yaklaşık 5 milyon dolarlık rekor bir satışa imza attı.



Emlak sektörüne kampanya dopingi!



'EKONOMİMİZE GÜVENMELİ VE YAPMAK İSTEDİĞİMİZ YATIRIMI ERTELEMEMELİYİZ'



AREA Gayrimenkul ve Proje Danışmanlık kurucuları Murat Binici ve Deniz Boran, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti yararına yapılan her türlü faaliyeti destekliyor; Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’a gerçekleştirdikleri bu proje için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yerli ve yabancı yatırımcılarımıza rekor sayılabilecek 5 milyon dolarlık gayrimenkul satışına imza attık. Ülkemiz ekonomisinin daralmasının önünü kesmek için yatırım yapmaktan çekinmemeliyiz. Maslak, İstinye, Levent ve Ataköy bölgelerindeki projelere olan ilgi, düzenlenen kampanya ile arttı" şeklinde açıklama yaptılar.



Sektörün iki tanınmış ismi ayrıca döviz kurlarının yüksek seyretmesiyle yurtdışı yatırımcı algısının Türkiye’de bulunan gayrimenkullere kaydığını belirterek, bu durumun son dönemde yaşanan durağanlığa son verdiğini sözlerine eklediler.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin