Emlak piyasasında yeni dönem: Nakit parası olmayana karpuz ve şeftali ile peşinat fırsatı

Emlak şirketleri satışları canlandırıp ekonomiye hareket katmak için ilginç kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Çin'de bir emlak şirketi konut almak isteyen ancak nakit parası bulunmayan müşterilerine peşinatlarını karpuz ve şeftali ile ödeme fırsatı sunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Emlak piyasasında yeni dönem: Nakit parası olmayana karpuz ve şeftali ile peşinat fırsatı

Çin'de emlak şirketleri takasa dayalı konut kampanyalarına devam ediyor. Piyasayı canlandırmak isteyen Çinli bir emlak şirketi konut almak isteyip nakit parası olmayanlara peşinatlarını karpuz ve şeftaliyle ödeme fırsatı sundu.

TRT Haber'de yer alan bilgilere göre Nanjing kentindeki bir emlak şirketi, karpuz ve şeftali kampanyası başlattı. Buna göre ev almak isteyen çiftçiler ön peşinatlarını karpuz veya şeftali olarak ödeyebilecek.Yaklaşık 250 bin liraya karşılık gelen karpuz, peşinatın yerine sayılabilecek.

SARIMSAK İLE 30 KONUT SATTILAR

Çin'de konut satışları, yavaşlayan ekonomi ve sektördeki ağır borç yükünün olumsuz etkisi altında. Hükümetin sektöre getirdiği kredi kısıtlamaları şirketlerin işini daha da zorlaştırdı. Yüksek enflasyon nedeniyle pahalılaşan gıda ürünleriyle takas sistemi başladı. Daha önce de bazı emlak şirketleri buğday, sarımsak gibi gıda ürünleriyle takas kampanyası başlatmıştı. 30 gün süren sarımsak kampanyasında 30 adet konut satılmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin