Emirates'in küresel marka yüzü oldu

Brezilyalı futbolcu Pele, Emirates Havayolu'nu küresel çapta temsil edecek.

Google Haberlere Abone ol
Emirates'in küresel marka yüzü oldu

Bu yaz Brezilya'nın ev sahipliğinde yapılacak olan FIFA Dünya Kupası ile birlikte Emirates, dünya çapında insanlar ve mekanlar arasında kurduğu bağlantıyı havayolu operasyonlarının yanı sıra spor sponsorlukları aracılığıyla da sergilemek amacıyla başlattığı küresel kampanyasında Pele ile işbirliği yaptı. 



Dubai'de gerçekleştirilen ortaklığın açıklandığı basın konferansına katılan Brezilyalı futbolcu Pele, Emirates'in anavatanına geldi. Anlaşma uyarınca iki taraf önümüzdeki aylarda çeşitli girişimlerde birlikte çalışacak. Bu duyuru ile havayolu şirketi, FIFA Dünya Kupası kampanyası kapsamında bir küresel elçi ile ikinci kez çalışmış olacak. İlki ise Almanya'daki 2006 turnuvası sırasında görev alan Franz Beckenbauer'di.



Emirates Havayolu Ticari Operasyonlardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcı Şeyh Majid Al Mualla, "Pele küresel bir ikon. Dünya çapında tanınan, saygı duyulan ve insanlara ilham veren bir isim. Sadece çok iyi bir oyuncu olduğu için değil, aynı zamanda insanları birbirleriyle, toplumlarla ve fırsatlarla buluşturmak amacıyla sporun gücünü kullandığı için de futbolun 'güzelliklerini' en iyi şekilde temsil ediyor. Pek çok açıdan Pele de Emirates’le aynı değerleri savunuyor. Küresel elçimiz olmak için ideal bir isim ve onunla birlikte çalışacağımız için heyecan duyuyoruz" dedi. 



Pele ise konuyla ilgili olarak "Emirates bugün küresel sporlarda en öne çıkan markalardan biri. Zürih’ten Dubai’ye Emirates A380 ile yeni uçtum ve kendi kişisel deneyimim doğrultusunda söyleyebilirim ki gerçekten mükemmel bir havayolu. Uçuşum çok rahattı; böylesine yardımsever ve içten bir ekiple uçmak keyifliydi. Ve yolcu profilindeki bu uluslararası karışım ile Emirates de tıpkı küresel bir spor olan futbol gibi küresel bir havayolu. Emirates dünya çapında sporu gururla destekliyor ve ben de onların Küresel Elçisi olmaktan onur duyuyorum" dedi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin