Emine Erdoğan'dan BM Sıfır Atık Danışma Kurulu'nun ilk toplantısına ilişkin paylaşım: Her ülke adına umut verici

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi ve Birleşmiş Milletler (BM) Sıfır Atık Danışma Kurulu Başkanı Emine Erdoğan, dün katıldığı BM Sıfır Atık Danışma Kurulu'nun ilk toplantısına ilişkin paylaşım yaptı. Erdoğan, "5 yıl önce kurduğumuz hayalin, bugün Birleşmiş Milletler çatısı altında Danışma Kurulu ile kurumsallaşması, yalnızca Türkiye için değil, Sıfır Atık sistemine geçmek isteyen her ülke adına umut verici. Danışma Kurulumuzun ve 3 senelik görev süremizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi

Google Haberlere Abone ol
Emine Erdoğan'dan BM Sıfır Atık Danışma Kurulu'nun ilk toplantısına ilişkin paylaşım: Her ülke adına umut verici

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi ve Birleşmiş Milletler (BM) Sıfır Atık Danışma Kurulu Başkanı Emine Erdoğan, 5 yıl önce kurdukları hayalin BM çatısı altında Danışma Kurulu ile kurumsallaşmasının, yalnızca Türkiye için değil sıfır atık sistemine geçmek isteyen her ülke adına umut verici olduğunu belirterek, kurulun ve 3 senelik görev süresinin hayırlı olmasını diledi.

Emine Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in teklifiyle başkanlığını üstlendiği BM Sıfır Atık Danışma Kurulunun dün çevrim içi gerçekleştirilen ilk toplantısına ilişkin paylaşımda bulundu.

Erdoğan, "Sıfır Atık Danışma Kurulu" etiketiyle yaptığı paylaşımda, "5 yıl önce kurduğumuz hayalin, bugün Birleşmiş Milletler çatısı altında Danışma Kurulu ile kurumsallaşması, yalnızca Türkiye için değil, Sıfır Atık sistemine geçmek isteyen her ülke adına umut verici. Danışma Kurulumuzun ve 3 senelik görev süremizin hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Paylaşımda, Emine Erdoğan'ın dün gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmasından kesitlerin ve geçen yıl katıldığı BM Genel Kurulu'ndan görüntülerin bulunduğu bir videoya da yer verildi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin