Emin Çölaşan'dan gündüz kuşağı programlarına eleştiri!

Emin Çölaşan, isim vermeden Esra Erol'u hedefine koydu. "Güçleri garibana yetiyor" diyen Çölaşan, yüksek sosyete ve siyasetteki sapıklıkların görmezden gelindiğini öne sürdü...

Google Haberlere Abone ol
Emin Çölaşan'dan gündüz kuşağı programlarına eleştiri!

Sözcü yazarı Emin Çölaşan, kafasını dağıtmak için isim vermeden televizyonlardaki gündüz kuşağı programlarını izlediğini söyledi. Çölaşan, bu programları sert sözlerle hedefine koydu.

Çölaşan, bu programları 'insanlık dışı' olarak nitelendirerek, şunları yazdı:

"Programa çağrılan kişilerin tamamının fakir fukara, eğitimsiz, cahil, kırsal kesimlerden veya varoşlardan bulunup getirilmesi. O programların herhangi birinde ben bugüne kadar eğitimli, varlıklı bir kimsenin sorgulandığına tanık olmadım!

Demek ki sözleri garibanlara geçiyor. Yüksek sosyetede ve siyasette nice gizli ve sapık ilişkiler yaşanır ama onları görmezden gelirler! “Sanıklar” ise hiç değişmez! Hepsi bağıra çağıra sorgulanır. Reytingler yükselir, reklâm geliri artar!"

Emin Çölaşan, bu programlarda yaşananları eleştirerek, "Stüdyoya çağrılanların üzerine el birliği ile yürüyüp onları sunucu ile aynı doğrultuda sorgulamaya, hatta suçlamaya başlıyorlar." dedi.

Çölaşan, programda suçlananların tamamına yakınını fakir fukara, gariban ve eğitimsiz kişilerden oluştuğunu belirterek, "Ömürleri boyunca ekrana çıkmamışlar, medyada konu olmamışlar. Suçlanıyorlar, korkuyorlar. Bazılarının korkudan bacakları ve dudakları titriyor, bazıları ise son derece cazgır! Karşılarında tamamen profesyonel bir ekip olduğunun farkında değiller. O ekip programda “Sanıkları” sorguluyor, suçluyor, hem savcı, hem de hakim rolünü oynuyor." dedi.

Emin Çölaşan'ın yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin