Emily Ratajkowski’den Harry Styles itirafı

Geçtiğimiz haftalarda Harry Styles ile öpüşürken yakalanan ve görüntüleri viral olan Emily Ratajkowski samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü model, arkadaşı Olivia Wilde'ın eski sevgilisiyle yakalandığı görüntüler hakkında konuştu...

Google Haberlere Abone ol
Emily Ratajkowski’den Harry Styles itirafı

Emily Ratajkowski ve Harry Styles’ın öpüşürken yakalanması magazin gündemine adeta bomba gibi düştü. Ancak Ratajkowski, yaptığı açıklamada görüntülerin bu kadar çok konuşulacağını ve viral olmasını beklemediğini söyledi.

Harry Styles, ünlü oyuncu Olivia Wilde ile ayrıldıktan hemen sonra Emily Ratajkowski ile öpüşürken yakalanmış, ikilinin görüntüleri günlerce konuşulmuştu. Ratajkowski’nin, Wilde ile arkadaş olması ve hatta henüz Wilde ile Styles’ın ilişkileri devam ederken iki arkadaşın Styles konserini beraber izlemesi ayrıca dikkat çekmişti.

Ünlü model şimdi tüm olanlarla ilgili birbirinden samimi açıklamalarda bulunuyor. İspanyol Vogue’a öpüşme videosu hakkında, “Bunun olmasını beklemiyordum. Ben sadece üç yıllık bir ilişkiden dört yıllık bir ilişkiye geçen bir insanım. Uzun zamandır ilk kez bir flört aşamasındayım” dedi.

Ayrıca Ratajkowski, arkadaşı Olivia Wilde için de kötü hissettiğini belirtti.

Ratajkowski 2018’de Sebastian Bear-McClard ile evlenmiş ancak evlilikleri sırasında defalarca aldatıldığını öğrenip boşanma kararı almıştı. Yeniden bekar hayatına başlayan ünlü model, Pete Davidson gibi pek çok ünlü isimle anılmıştı.

Ratajkowski, gündelik hayatında iş, annelik gibi yaptığı onca şeye rağmen sadece bu öpüşmeyle anılmaktan da rahatsız oluğunu söyledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin