Emel Sayın çay reklamında rol aldı

Sayın, Obaçay'ın reklam kampanyası için kamera karşısına geçti.

Google Haberlere Abone ol
Emel Sayın çay reklamında rol aldı

Obaçay’ın yeni reklam serisi için kamera karşısına geçen ünlü sanatçı Emel Sayın, kendisi ile özdeşleşenMavi Boncuk şarkısını da kampanyaya özel yeniden yorumladı



Obaçay, çay severleri “Çay Tiryakileri Cemiyeti” adı altında birleştirdi. Obaçay’ın girişimiyle kurulan cemiyet, “Tiryakilerin en güzel demi” sloganıyla hareket ediyor. Türk tüketicisinin, çeşitli araştırmalarla da ispatlanan çay konusundaki özen ve hassasiyeti, bu sanal cemiyet çatısı altında toplanarak, yeni kampanyanın ana fikrini oluşturdu. Ünlü sanatçı Emel Sayın’ın da bir çaysever olarak cemiyete katılmasıyla Obaçay, “tam deminde” bir kampanya ile tiryakilerinin karşısına çıktı.



Emel Sayın’ın kampanya kapsamında kendisi ile özdeşleşen Mavi Boncuk şarkısını yeniden yorumladığı reklam filmlerinin çekimleri, dört gün sürdü. Beylerbeyi’nden Şile’ye, Fenerbahçe ve Moda’dan Emirgan’a kadar 10 ayrı mekanda gerçekleşen çekimler, Emel Sayın’ın sıcak ve samimi oyunculuğu ile renklendi. Çekimlerde 15 kişilik ana oyuncu kadrosunun yanı sıra 200 kişilik bir ekip görev aldı.



60 kişilik set ekibinin, 25 günlük hazırlık süreci ile şekillenen ve çekimler boyunca yüzlerce bardak Obaçay’ın tüketildiği kampanyanın yönetmenliğini Levent Onan, görüntüyönetmenliğini ise Peter Steuger yaptı. (reklamazzi)




Etiketler emel sayın reklam
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin