Emel Çölgeçen ve Tayanç Ayaydın yeni oyunları Sır'rı anlattı

Dram ile durum komedisini harmanlayan; aileye, aşka ve dostluğa dair içimizden bir hikâye anlatan kara komedi oyunu “Sır”, 2 Mart’ta İzmir Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda, 11 Mart ve 1 Nisan’da Zorlu PSM’de, 29 Mart’ta ise Ankara MEB Şura Salonu’nda tiyatroseverlerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Emel Çölgeçen ve Tayanç Ayaydın yeni oyunları Sır'rı anlattı

Geçtiğimiz günlerde prömiyer yapan Gate Production yapımı “Sır”ın yönetmeni Ahmet Kazanbal ile başrol oyuncuları Emel Çölgeçen ve Tayanç Ayaydın, Fransız kara komedisinden uyarlanan oyunu Milliyet Sanat’ın Şubat 2022 sayısında Ceyda Ulukaya’ya anlatıyor.

Emel Çölgeçen ve Tayanç Ayaydın yeni oyunları Sır'rı anlattı

Yönetmen Kazanbal, her şeyin kırılma noktasının “söylenmiş, söylenememiş, içte tutulmuş bir sır” olduğunu söylerken, Çölgeçen de her karakterin sırlarla dolu olduğuna dikkat çekiyor. Emel Çölgeçen ve Tayanç Ayaydın, bunca sır içinde yine de sevginin varolmasının mümkün olduğunu dile getirirken Çölgeçen ekliyor: “neden mümkün olmasın? Aslında kimse kötü değil, sadece insan.”

Emel Çölgeçen ve Tayanç Ayaydın yeni oyunları Sır'rı anlattı - Resim : 2

Dram ile durum komedisini harmanlayan; aileye, aşka ve dostluğa dair içimizden bir hikâye anlatan kara komedi oyunu “Sır”, 2 Mart’ta İzmir Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda, 11 Mart ve 1 Nisan’da Zorlu PSM’de, 29 Mart’ta ise Ankara MEB Şura Salonu’nda tiyatroseverlerle buluşacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin