Emeklilerin ve EYT'lilerin maaşları ödeniyor: Milyonlarca vatandaşın hem maaşları hem de bayram ikramiyeleri yarın hesaplara yatıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre EYT kapsamında emekli olanlar da dahil milyonlarca emeklinin hem maaşları hem de bayram ikramiyeleri yarından itibaren hesaplara yatıyor.

Google Haberlere Abone ol
Emeklilerin ve EYT'lilerin maaşları ödeniyor: Milyonlarca vatandaşın hem maaşları hem de bayram ikramiyeleri yarın hesaplara yatıyor

EYT emeklileri de dahil olmak üzere milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre emekli aylıklarının ödemesi Ramazan Bayramı'ndan önce yapılacak. 

Buna göre SGK kapsamında ödeme günü 17, 18, 19 ve 20 Nisan olan emeklilere hem aylık hem de bayram ikramiyesi yarın hesaplarına yatacak.

 

TRT Haber'de yer alan detaylara göre ödeme günleri 21, 22 ve 23 Nisan olanlara ise 15 Nisan'da ödeme yapılacak.  24, 25, 26 Nisan'da aylık alanlara ise hem maaşları hem de bayram ikramiyeleri 16 Nisan'da hesaplarına yatırılacak.

Bağ-Kur kapsamında emekli olanların ve ödeme günü ayın 25 ve 26'sı olanların hem aylıkları hem de bayram ikramiyeleri 17 Nisan'da ödenecek. Ödeme günü, ayın 27 ve 28'i olanların ise 18 Nisan’da hesaplarına yatırılmış olacak.

Emekli sandığı kapsamında aylık alanların da Ramazan Bayramı ikramiyeleri 19 Nisan'da ödenecek.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin