Emeklilerin gözü kulağı bu haberde. AK Partili isimden emekli maaşı açıklaması: Yılbaşında iki katına çıkacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, emekli maaşlarıyla ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Emeklilerin gözü kulağı bu haberde. AK Partili isimden emekli maaşı açıklaması: Yılbaşında iki katına çıkacak

Gazete Duvar'ın haberine göre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Mustafa Şen, Suriçi Grubu'nun düzenlediği toplantıda yaptığı toplantıda ise İstanbul ve Ankara'yı CHP'nin kazanmasını kastederek "2019'daki yerel seçimden sonra bir çivi çakmadılar. Seçmenimiz böyle tercih etti, bu başımızın tacı. Ama insan hiç mi bir şey yapmaz" dedi.

"SOKAKTA ENFLASYON DİYORLAR"

AK Partililere 'sokağa çıkma' çağrısı yapan Mustafa Şen, "Sokağa çıkmalıyız. Hep sokakta olmalıyız. Diyorlar ki, 'Sokağa çıkınca enflasyon var, emekli maaşları düşük.' Adam haklı. 'Bağırıp çağırıyor' diyorlar. Karadenizli olmayan bağırıp çağırmayı bilmez. Adamı vururuz biz" ifadelerini kullandı.  "Trabzon'da bir hacı amcayla konuştum" diyen Mustafa Şen şöyle konuştu:

İKİ KATINA YAKLAŞACAK

"Bana 'Emekli maaşım az' diye veryansın etti. Amcadan azıcık sabretmesini istedim. Yılbaşında iki katına yaklaşacağını söyledim. 'Niye şimdi vermiyorsun?' diye sordu. Amcaya 'Para kalmadı, hepsini deprem bölgesinde harcadık' diye cevap verdim. Bana cevabı 'O zaman istemiyorum, Allah devlete millete zeval vermesin' oldu ve gitti." 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin