Emeklilere promosyon müjdesi: 10-15 bin TL daha fazla alabilirler. 12 milyon emekliye dikkat çeken çağrı

Milyonlarca emekli bankaların verdiği promosyonları araştırıyor. Emeklilere promosyon ücreti için bankalar kampanyalar yapmaya devam ederken, Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Şahin, "Bakanlık, 12 milyon emekliyle bankaların karşısına çıkarsa emeklilerin eline 10-15 bin TL belki daha fazla promosyon geçebilir" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Emeklilere promosyon müjdesi: 10-15 bin TL daha fazla alabilirler. 12 milyon emekliye dikkat çeken çağrı

Bankalar son dönemde maaşını taşıyan emeklilere yüksek promosyonların verileceği kampanyaları duyuruyor. Bu promosyonlardan faydalanmak için maaşını taşımak isteyen vatandaşların sıkıntılar yaşadığını aktaran Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, emekli maaşına haciz konamayacağını bu yüzden bankaların müşterilerinin gitmemesi için maaşlarına bloke koyduğunu söyledi.

"Emeklilerin elin 10-15 bin TL fazla promosyon geçebilir"

Bakanlığın çalışmasıyla birlikte emeklilerin eline 10-15 bin TL fazla promosyon geçebileceğini de belirten Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, "Bazı kurumlarda 30-32 bin TL’ye çıkan promosyon görüşmelerinin olduğunu duyuyoruz. Bunun sebebi ne? 12 bin çalışanın olması. Burada 12 milyon emekli var. Bakanlık; 12 milyon emekliyle bankaların karşısına çıkarsa emeklilerin eline 10-15 bin TL belki daha fazla promosyon geçebilir" diye konuştu. (Haber Global)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin