Emekli zammına üzülen Özgür Demirtaş'a gelen yorum şaşırttı 'Cebinden verebilirsin çok düşünüyorsan' Özgür Demirtaş böyle paylaştı

Ekonomi Profesörü Özgür Demirtaş yeni emekli maaş zammına üzülünce, bir kullanıcın yaptığı yorum şaşırttı. İşte tüm detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Emekli zammına üzülen Özgür Demirtaş'a gelen yorum şaşırttı 'Cebinden verebilirsin çok düşünüyorsan' Özgür Demirtaş böyle paylaştı

Asgari ücret ve memur maaşının belli olmasının ardından emekli maaş zammı da açıklandı.

İlk 6 aylık enflasyon oranı yüzde 19,77 olarak belirlenmesiyle memura 8 bin 77 TL seyyanen zam yapıldı ve en düşük memur maaşı 2023 Temmuz ve Aralık döneminde 22 bin TL olarak kaydedildi.

8 Temmuz 2023 Cumartesi sabahında ise emekli maaşına yapılan zam oranının yüzde 25 olduğu açıklandı. Bunun üzerine paylaşım yapan Profesör Özgür Demirtaş'ın o gönderisine gelen cevap kullanıcıları şaşırttı.

"CEBİNDEN VEREBİLİRSİN ÇOK DÜŞÜNÜYORSAN"

Yeni dönemde yüzde 25 zamlı verilmesi planlanan emekli maaşlarına ilişkin açıklama yapan Profesör Demirtaş, "Emeklilerin maaşlarında kesinlikle yeni iyileştirme şart. Sürünsün mü bu insanlar? Ölmelerini mi bekliyoruz? Benim vicdanım sızlıyor bu kadar düşük maaşları görünce." diye yazdı.

Bunun üzerine bir kullanıcı, "Özgür’cüğüm cebinden verebilirsin, çok düşünüyorsan" diye yanıt verdi. 

Özgür Demirtaş kullanıcının o yanıtını, "Emekliler için üzüldüğümü yazdığım için gelen bir yanıt…" sözleriyle paylaştı.

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin