Emekli promosyonların yarış büyük kızıştı: Yapı Kredi kozunu büyük oynadı. İşte Aralık 2022 promosyon ödeneklerine ilişkin tüm detaylar...

Yapı Kredi emekli promosyon ücretlerinde büyük kozunu oynadı. İşte Aralık ayı emekli promosyon ödeneklerine ilişkin tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Emekli promosyonların yarış büyük kızıştı: Yapı Kredi kozunu büyük oynadı. İşte Aralık 2022 promosyon ödeneklerine ilişkin tüm detaylar...

Yıl içerisinde milyonlarca emeklinin yakından ilgilendiği konulardan bir tanesi şüphesiz bankaların vermiş olduğu emekli promosyonlarıydı. En yüksek emekli promosyon ücretini veren bankanın müşterisi olabilmek için hummalı bir araştırma içerisine girildi.

Bankalar tarafından da durum farksızdı. En yüksek emekli promosyon ücretini verebilmek ve en çok müşteriye sahip olabilmek için en yüksek emekli promosyon ücretini vermeye çalışan bankalarda da sular durulmaya başladı.

Yıl içerisinde zirveyi gören emekli promosyon ücretleri sakinleşmeye başlamasının ardından bankaların promosyon ücretlerindeki rakamlar hayli değişmeye başladı. 

Bankalar arasında yaşanan bu yarışlar son düzlükte şekillenmeye başlarken Ziraat Bankası'da aralık ayı promosyon ödeneğine ilişkin detayları açıkladı. Yapı Kredi Bankası emekli promosyon ücretlerini güncellerken, aralık ayı promosyon ödenekleri şu şekilde oldu;

  • 3499 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 4200 TL
  • 3500 TL ve 7499 TL arasında emekli maaşı alanlara 4900 TL
  • 7500 TL ile 9.999 TL arasında emekli maaşı alanlara 6300 TL
  • 10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlara 7000 TL 

Emekli aylığını 3 yıl boyunca Yapı Kredi Bankası'nda tutma taahhütünün verilmesinin ardından 31 Aralığa kadar Yapı Kredi emekli promosyon ödeneğinden yararlanabilmeniz mümkün. 

7.500 TL’ye Varan Nakit Emekli Promosyon Kampanyası

1 Kasım 2022 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 7.500 TL'ye varan nakit emekli maaşı banka promosyonu fırsatından yararlanabileceklerdir.


Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.200 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 4.900 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.300 TL; 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödenir.


Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 200 TL ek nakit ödül ödenir.


1 Kasım 2022 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan veya promosyon başvuru tarihinden önceki 3 ay içerisinde mevcut kart/kartları ile hiç harcama yapmamış olan müşteriler; kampanya başlangıç tarihinden 31.01.2023'ye kadar yapacakları toplam 500 TL harcama sonrasında ek 300 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklardır. Ödeme kişilerin emekli maaş hesaplarına ve hala ek ödül taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk haftası yapılacaktır.


Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşterilerimiz, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve üç ay devam edecek şekilde 0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir. Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir.


Kredi kartı kampanyasından 20 Ocak 2022 – 30 Kasım 2022 arasında ek ödül taahhüdü veren ve ödülden faydalanan müşteriler, taahhütlerini iptal edip tekrar taahhüt vermeleri durumunda kampanyadan faydalanamazlar.


Kampanyadan 1 Aralık 2022 tarihi itibariyle Yapı Kredi Bankası’ndan promosyon taahhüdü bulunan ve bir diğer SGK emekli aylığı getiren müşteriler yararlanamazlar.
7.500 TL'ye varan promosyon kampanyası kapsamında promosyon/ek nakit ödül başvurusu işlemleri Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi Bireysel Internet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimiz aracılığı ile yapılabilir.


Fatura ve kredi kartı kampanyasından hak edilen ödüller, müşterinin emekli maaş hesabına yatırılacaktır.


Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) birden fazla gelir/aylık ödemesi alınıyor olması durumunda ödenecek promosyon/ek nakit ödül tutarı, koşulların sağlandığı tarih itibarıyla, Banka aracılığı ile yatan en son gelir/aylık tutarının toplamı dikkate alınarak hesaplanır ve tek bir promosyon/ek nakit ödül ödemesi yapılır.

Kampanyanın tüm detaylarını öğrenebilmek için buraya tıkayalabilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin