Emekli promosyon rakamları güncellendi. Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? Ziraat Bankası emekli promosyon 2023

Bankalar birbiri ardına emekli promosyon rakamlarını güncellemeye başladı. Özel bankalar arasında tam anlamıyla bu konuda rekabet yaşanırken Ziraat Bankası da emeklilere verdiği promosyon ücretini güncelledi.

Google Haberlere Abone ol
Emekli promosyon rakamları güncellendi. Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? Ziraat Bankası emekli promosyon 2023

Emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zam sonrası emekliler gelen orana tepki gösterdi ve maaş düzeltme talebinde bulundular.

Emeklilerin ortak talebi maaşlarına seyyanen zam yapılması.

Emekliler derneği bu oranı önce 8 bin lira olarak duyurmuştu ancak daha sonra maaşlarına  4 bin lira seyyanen zam yapılması konusunda ekonomi yönetimine çağrıda bulundular.

Emeklilerin bu talebi henüz karşılık bulmazken bankalar da emekliler için harekete geçti. kamu bankaları ve özel bankalar emeklilere verdikleri promosyon ücretinde sürekli güncelleme yapmaya başladı.

5 bin liradan başlayan promosyon miktarı 10 bin liraya kadar çıkıyor. Emekli vatandaşlar da sürekli bankaların promosyon rakamlarını takip ediyor ve en yüksek promosyon veren bankalara maaşlarını taşıyorlar.

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar?

Ziraat Bankası'nın sitesinde yer alan duyuru şu şekilde:

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimize Bankamızca;

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. 

Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, yeni dönem promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Emekli aylıklarını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin