Elimi Bırakma dizisine iki ödül birden!

TRT'nin sevilen dizisi iki ödül birden aldı.

Google Haberlere Abone ol
Elimi Bırakma dizisine iki ödül birden!

Ünlü dijital televizyon platformu 1001 TV, geçtiğimiz gün okurları için düzenlediği ankette 2018 yılının 'EN’lerini belirledi.



600.000’den fazla oy kullanılan ankette; 20.900 oy ile TRT 1 ekranlarında her bölümüyle milyonları ekrana kilitleyen Elimi Bırakma 'Yılın En İyi Dizisi' seçilirken, 31.700 oy ile de Azra ve Cenk çifti, 'Yılın En İyi Dizi Çifti' seçildi. Dizi, aynı zamanda sosyal medyada dijital analiz şirketlerinin verilerine göre de en çok konuşulan diziler listesinde.



Yapımcılığını Üs Yapım - Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği, her bölümü merakla beklenen diziye ödül olarak ise; TEMA Vakfı’na fidan bağışı yapıldı.



Elimi Bırakma dizisine iki ödül birden!



Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk'in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ ve Kenan Acar gibi ünlü isimler paylaşıyor.



TRT1'in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren dizisi Elimi Bırakma, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00'de TRT1'de.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin