Elif Kask Pisacane'den bomba iddia: "Yasak Elma'nın Ender'i benim romanımdan!"

abdpost.com editörü Esra Öziskender, gerilim roman yazarı Elif Kask Pisacane ile söyleşi yaptı. Pisacane, FOX'un sevilen dizisiyle ilgili olarak, önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Elif Kask Pisacane'den bomba iddia: "Yasak Elma'nın Ender'i benim romanımdan!"

Elİf Kask Pisacane, röportajda "Yasak Elma’daki Şevval Sam’ın oynadığı 'Ender' karakteri benim 'İpler Benim Elimde' romanımın ana karakteri 'Yıldız’dan esinlenilmiş“ dedi.

Esra ÖZİSKENDERabdpost.com

"YASAK ELMA MI İPLER BENİM ELİMDE Mİ?"

Beşinci romanım 'Senaryo' ve altıncı romanım "İpler Benim Elimde" aslında aynı roman….

İkinci baskıda romanın ismini değiştirdik. Romanın ana karakteri Yildız Waldox o kadar sevildi ki, eleştiriler romanın isminin de Yıldız Waldox hakkında olması yönündeydi.

Yayinevim ve ben bu eleştirileri ciddiye aldık ve haklı bulduk. Çok zor koşullar altında Turkiye'den Amerika'ya gelen genç bir Türk kadının merdivenleri tırmalaya tırmalaya çıkışı ve Amerika'nın en güçlü kadınlarından biri olmasını anlatan bir roman….

Bu romanın içinde de terör var. Yani Amerikan jet seti bir sekilde teröre bağlanıyor.

Ekranlarda şimdilerde çok meşhur olan 'Yasak Elma' dizisindeki Şevval Sam karakterini çok andıran bir Kadın Yıldız Waldox.

Hatta benim romanımdan esinlenip böyle bir dizi yarattıklarından şüpheliyim doğrusu. Yasak Elma'daki Eda Ece'nin oynadığı karakterin adi bile 'Yıldız'.

Benim romanım onlardan çok daha önce basıldı…. Esinlenmeler oluyor ne yazık ki ama kimse kimseye telif ödemiyor, izin almıyor…

Röportajı okumak için TIKLAYIN

Etiketler Yasak Elma
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin