Eleştiri oklarının hedefindeki isim İsmet Berkan, bu kez Twitter'dan yazdı!

'Kabataş özrü' yazısıyla sosyal medyayı ikiye bölen İsmet Berkan, Twitter'dan da açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Eleştiri oklarının hedefindeki isim İsmet Berkan, bu kez Twitter'dan yazdı!

Gezi olayları sırasında Kabataş'ta Zehra Develioğlu'nun saldırıya uğradığını savunan Hürriyet yazarı İsmet Berkan, bugünkü köşesinde özür yazısı yayınlandı. Berkan'ın özür yazısının ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter adeta ikiye bölündü.



Twitter'da #İsmetBerkan hashtag'i altında çok sayıda mesaj yazan Twitter kullanıcılarının bir bölümü, Berkan'ın özrünü samimi bulmadığını açıkladı ve sert eleştirilerde bulundu.



Sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline gelen Berkan, köşe yazısının ardından bu kez Twitter'dan açıklamalarda bulundu.



Berkan, Twitter'da; "Talihsiz Kabataş sürecinin akabinde desteğine benden esirgemeyen Gazetem Hürriyet'e ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ahlak bekçiliği yapmadan önce aynaya bakmak gerek. Önemli ve asil olan da budur" ifadelerini kullanırken, son mesajında Hindistan Bağımsızlık Hareketi'nin ruhani lideri Gandhi'nin bir sözünü paylaştı.



İşte, Berkan'ın o mesajları:



 




Talihsiz Kabataş sürecinin akabinde desteğine benden esirgemeyen Gazetem Hürriyet'e ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.


— İsmet Berkan (@ismetberkann) 24 Mart 2015



Ahlak bekçiliği yapmadan önce aynaya bakmak gerek. Önemli ve asil olan da budur.


— İsmet Berkan (@ismetberkann) 24 Mart 2015



'İnsan ancak kendi hatasını büyüten,başkalarınınkini de küçülten aynada görebilirse,her iki hata hakkında da haklı bir fikir yürütür' Gandhi


— İsmet Berkan (@ismetberkann) 24 Mart 2015
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin