'Elendik, utanmamız lazım'

Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde konuk ettiği Denizlispor'a penaltılar sonucunda mağlup olarak turnuvaya veda eden Galatasaray'da Ömer Bayram, karşılaşma sonrasında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Elendik, utanmamız lazım'

Türkiye Kupası'ndan elenmenin utanç verici olduğunu söyleyen Bayram, "Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Olağanüstü bir maç. O kadar çok pozisyona girdik ki 10 bile olabilirdi. Ancak hikaye anlatmış oluyorum sonuca bakınca. Elendik. Utanç verici. Utanmamız lazım. Camiamızdan, hocamızdan utanmamız lazım bu elenme sonrası. Özür dilememiz gerekiyor. O kadar çok pozisyona giriyorsan açık ara farkla kazanman lazım." dedi.

Mostafa Mohamed: Özür diliyoruz

Üzgün olduklarını belirten Mostafa Mohamed, "Fazla söylenecek söz yok. Üzüntümüz çok büyük. Bu maç için çok üzüldük. Çok pozisyon kaçırdık. Galatasaray'ın böyle maçları kazanması gerekiyor. Özür dilemek istiyoruz çünkü bunları kaçırmamamız lazım. Çok özür diliyoruz. Söyleyecek bir şeyim yok. Üzgünüm bu durum için. Çok üzgünüm." dedi.

Mustafa Muhammed ayrıca "Kazanmak için oynadık. Atmak için oynuyoruz ama atamıyoruz, direkten dönüyor, başka bir şey oluyor. Yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin