Elektrik fantezisi kadını öldürdü. Dünya bu olayı konuşuyor. Kadının eşi şokta. İlişki sırasında ölüm gerçekleşti

Rutin seks hayatından sıkıldılar, her zamanki fantezilerini denediler. Ancak bu kez o deneme ölümle sonuçlandı. 29 yaşındaki kadının kocası yıllardır bu tarz şeyler denediklerini ve o geceye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Elektrik fantezisi kadını öldürdü. Dünya bu olayı konuşuyor. Kadının eşi şokta. İlişki sırasında ölüm gerçekleşti

Genellikle rutin seks hayatından sıkılanların başına gelen bu kazalar, insanı duyunca hayrete düşürüyor. Kimi zaman da tamamen talihsizlik sebebiyle bu kazaları yaşayanlar var. İşte o kazalar...

İtalya'da 50 yaşındaki bir adam, 26 yaşında olan sevgilisi ile bir Batman fantezisi kurdu. Sevgilisinin gözlerini bağlayan adam hesaba göre dolabın üstünden atlayarak sevişmeye başlayacaktı. Dolabın üstünden atladı evet ama yere çakılır çakılmaz bayıldı. Elleri ve gözleri bağlı olan sevgilisi de saatlerce yardım için bağırdı.

Yine İtalya'da gerçekleşen bir seks kazası. Arabada sevişirken kendini kaybeden çift, yanlışlıkla vitesi boşa aldı. Yokuş aşağı duran araba hızlı bir şekilde bir fast food'un içine daldı. Ortalık karıştı tabii...

Amerika'da bekarlığa veda partisi sonrası buluşan müstakbel karı koca, sanki ertesi gün evlenmeyeceklermiş gibi seks yapınca gelinin kürek kemiğinde çatlak meydana geldi. Gelin, ertesi gün nikah törenine tekerlekli sandalye ile katılmak zorunda kaldı.

Her ikisi de evli olan çift, arabada seks yapmaya kalkınca sınırlı hareket özgürlüğü sebebiyle erkek birey bir anda kaskatı kesildi. Sebebi de adamın omurlarının kilitlenmesi. Hareket edemeyen adamı o haldeyken itfaiye ve ambulans gelip kurtardı.

Elektrik fantezisi kadını öldürdü. Dünya bu olayı konuşuyor. Kadının eşi şokta. İlişki sırasında ölüm gerçekleşti

Amerika'da bir adam, evde yalnızken seks yüzüklerinden faydalanmak istedi. Ancak kendi yaptığı seks yüzüğünde bir takım şeyler ters gitmiş olacak ki bu esnada penisini sıkıştırdı. Hastaneye giden adam, yüzüğün kesilmesiyle kurtuldu.

Amerika Pennsylvania’lı 29 yaşındaki Kirsten Taylor, yatak odasında kocacığıyla yaptığı bir deneme sonunda elektrik akımına kapılarak feci şekilde can verdi. Öldüğü gece çift, kadının göğüs uçlarına elektrik veren kıskaçlar takıp gücü açıp kapıyordu. Güç kesintisi kadının ölümüne sebebiyet verdi. Taylor’un kocası yıllardır bu tarz şeyler denediklerini ve o geceye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını açıkladı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin