Elçin Sangu'nun öpüşme sahnesi hakkında ilk kez konuştu

Yunus Özdiken, sevgili Elçin Sangu'nun Mutluluk Zamanı'ndaki o sahnesiyle ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Elçin Sangu'nun öpüşme sahnesi hakkında ilk kez konuştu

Star'ın yayınlandığı döneme damga vuran 'Kiralık Aşk' dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Elçin Sangu ile Barış Arduç'un yeni projeleri olan 'Mutluluk Zamanı' filmi geçtiğimiz günlerde vizyona girdi.



Elçin Sangu'nun öpüşme sahnesi hakkında ilk kez konuştu



Sangu ve Arduç'un başrollerini paylaştığı filmin galası İstanbul, Ankara ve İzmir'de yapıldı. Filmin İstanbul'daki galasına Elçin Sangu'nun sevgilisi Yunus Özdiken de katıldı. Filmdeki romantik öpüşme sahneleri başlayınca Elçin Sangu’nun sevgilisi Yunus Özdiken sessizce salondan çıktı, o sahneler bitince de gelip yerine oturdu.



Elçin Sangu'nun öpüşme sahnesi hakkında ilk kez konuştu - Resim : 2



Konuyla ilgili ilk kez Haberturk.com'a konuşan Özdiken şunları söyledi:



"Elçin'e ve işine saygı duyuyorum. Kendisine de çok güveniyorum. Çok profesyonel bir kişidir. Ne kadar iyi eğitim alırsanız veya büyütülürseniz büyütülün bu topraklarda belli bir bakış açısı ile büyütülüyorsunuz. Amerika veya İsviçre'de büyümedik. Benim kişisel tercihim bu tarz sahneleri izlememek yönünde. Ama bu ne yapılan işe sinirlendiğim ya da profesyonelliğinden emin olmadığım, şüphelendiğim anlamına gelmiyor. Gayet samimi bir izlemekten hoşlanmama duygusu. O kadar da özgürlüğüm olsun."



Elçin Sangu'nun öpüşme sahnesi hakkında ilk kez konuştu - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin