Elbet Bir Gün 3. Bölüm yayınlandı: Elbet Bir Gün 3. Bölüm izle Fox TV

FOX ekranlarının yeni dizisi Elbet Bir Gün, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile ekranlara geldi. Başrollerinde Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün yer aldığı Elbet Bir Gün, her hafta Pazar günü izleyicisi ile buluşuyor. Elbet Bir Gün’ün 3. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bölüm linkini haberimize ekledik. İşte Elbet Bir Gün 3. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Elbet Bir Gün 3. Bölüm yayınlandı: Elbet Bir Gün 3. Bölüm izle Fox TV

Başrollerinde Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk’ün yer aldığı Elbet Bir Gün dizisi, dün akşam yayınlanan 3. Bölümü ile ekranlara geldi. Elbet Bir Gün 3. Bölümde; Nesime’nin kocası İsmail, Cemil tarafından kaçırılıyor. Sevilay ise Gizem’e Mehmet ile fotoğraflarını gönderiyor. Mehmet ile Gizem’in evlilikleri bu olayla beraber bir sınavdan geçiyor. Peki, Elbet Bir Gün 3. Bölümde ne oldu? İşte izleme linki!

ELBET BİR GÜN 2. BÖLÜMDE NE OLDU?

Elbet Bir Gün 3. Bölüm yayınlandı: Elbet Bir Gün 3. Bölüm izle Fox TV

Kayıp Hayatlar programında gerçekleşen yayınla beraber yıllar sonra bir araya gelen iki kız kardeşin hesaplaşmaları oldukça sert olur. Artık iki kız kardeş Cemil’den kendilerini korumak için bir arada olmak zorundadırlar ve birbirlerine taban tabana zıt olan kişilikleri bir arada kalmalarını zorlaştırır.

Elbet Bir Gün 3. Bölüm yayınlandı: Elbet Bir Gün 3. Bölüm izle Fox TV - Resim : 2

Murat Güven, Nesime’nin kuyuya attığı Hacer’i bulur. Diğer yandan, Mevsim’in programa çıkmasıyla öfkesi tekrar kabaran Cemil Bey, Nesime ve Gizem’i bulmak için elinden geleni ardına koymaz.

Elbet Bir Gün 3. Bölüm yayınlandı: Elbet Bir Gün 3. Bölüm izle Fox TV - Resim : 3

Mevsim ise bir yandan terk edilmiş olmanın öfkesini yaşayıp bir yandan annesini merak ettiği için bir an önce Nesime ve Gizem’e ulaşmak için yeni planlar kurar. Mehmet ise kardeşi Serdar’ın yaptığı büyük hata sebebiyle çok ciddi bir çıkmaza girmiştir.

Elbet Bir Gün 3. Bölüm yayınlandı: Elbet Bir Gün 3. Bölüm izle Fox TV - Resim : 4

Mehmet işteki krizle baş etmeye çalışırken, Sevilay’ın Gizem’le olan evliliğini bitirmek için kurduğu kumpastan bihaberdir. Gizem ve Nesime bir yandan hayatlarına devam edip bir yandan başlarındaki belalarla uğraşırken, her şeyden habersiz seferden dönen İsmail’i çok kötü bir sürpriz bekliyordur.
 
ELBET BİR GÜN 3. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Elbet Bir Gün 3. Bölüm yayınlandı: Elbet Bir Gün 3. Bölüm izle Fox TV - Resim : 5

Nesime’nin kocası İsmail, Cemil tarafından kaçırılmıştır. Sevilay, Gizem’in telefonuna Mehmet ile fotoğraflarını göndermiştir. Mehmet ve Gizem’in evlilikleri bir sınavdan geçer. Sevilay, ikisinin evliliğini bitirmek için yaptığı planları bir bir devreye sokacaktır.

Elbet Bir Gün 3. Bölüm yayınlandı: Elbet Bir Gün 3. Bölüm izle Fox TV - Resim : 6

Cemil ve İsmail 15 yıl sonra hesaplaşırlar. Mevsim, İsmail’den annesi hakkında bilgi almaya ve yerini öğrenmeye çalışır. Nesime köşeye sıkışır ve Ahmet’in baskısıyla Mevsim’le buluşup İsmail’i almayı kabul eder ama onu gittiği yerde bir tuzak beklemektedir.

Elbet Bir Gün 3. Bölüm yayınlandı: Elbet Bir Gün 3. Bölüm izle Fox TV - Resim : 7

Murat, Mevsim’e ulaşamayınca çiftliğe gider ama İsmail çiftlikte alıkonulduğu için Mevsim onu sert bir şekilde uzaklaştırmaya çalışır fakat Murat direnir. Programda Sazlısu cinayetleriyle ilgili tanıklık yapacağını söyleyen bir konuk ağırlanacaktır.

Elbet Bir Gün 3. Bölüm yayınlandı: Elbet Bir Gün 3. Bölüm izle Fox TV - Resim : 8

Cemil, Mevsim’in de yardımıyla bu konuğun kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Mehmet, kardeşi Serdar’la başa çıkmaya uğraşırken bir yandan da şirketlerinin batmaması için uğraşır. Gizem ve Nesime birbirlerini yeniden tanımaya başlarlar.

Elbet Bir Gün 3. Bölüm yayınlandı: Elbet Bir Gün 3. Bölüm izle Fox TV - Resim : 9

Gizem’in öfkesi zaman zaman yerini merhamete bırakır ama Hacer’in ölümü ikisinin arasında büyük bir soruna sebep olacaktır. Ahmet ise babasını kurtarmak için kendi planını devreye sokar ve iki kız kardeşi büyük bir tehlikeye atar…

Elbet Bir Gün 3. Bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin