Ekrem İmamoğlu'nu suçladı ve sokağa neden çıkamadığını anlattı. Bülent Kerimoğlu'ndan tv100 yayınında flaş açıklama

tv100'de Taksim Meydanı programına konuk olan son günlerin konuşulan ismi Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik sert sözler. CHP'li belediye başkanları toplantısında İmamoğlu'nun kendisi hakkındaki sözlerine tv100'de cevap veren Kerimoğlu, Bakırköy'de neden sokağa çıkamadığını anlattı ve İmamoğlu'na suçladı: Bakırköy'de 4 yıldan beri devam eden düzenleme ve trafik kaosundan dolayı sokağa çıkamıyorum.

Google Haberlere Abone ol
Ekrem İmamoğlu'nu suçladı ve sokağa neden çıkamadığını anlattı. Bülent Kerimoğlu'ndan tv100 yayınında flaş açıklama

tv100'de Gürkan Hacır’ın moderatörlüğündeki programın konukları tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, tv100 yazarı Hacı Yakışıklı, Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Murat Çelik, Gazeteci Şaban Sevinç ve Gazeteci Barış Yarkadaş oldu.

Programda son günlerin çok konuşulan ismi Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP'li belediye başkanları toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile girdiği polemikle gündeme gelen Kerimoğlu'na İmamoğlu, "Bakırköy'de sokağa çıkacak yüzü yok" cümlesini sarf etmişti. 

Taksim Meydanı'nda bu soru Kerimoğlu'na soruldu.

Kerimoğlu, "İmamoğlu bana herhangi bir laf atmadı, sataşma olmadı. Yerime geçtim oturdum. Kürsüye davet edilirken İmamoğlu ‘En son ben konuşacaktım, benden sonra konuşmacı olmayacaktı. Bakırköy’de sokağa çıkacak yüzü olmayanlara neden söz veriyorsunuz?’ dedi. Bakırköy’ün en önemli caddesi olan İstanbul Caddesi’nin 4 yıldan beri devam eden düzenlemesinden ve trafik kaosundan dolayı sokağa çıkamıyorum." ifadesini kullandı.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin