Ekrem İmamoğlu ve Süleyman Soylu davasına Aslı Baykal da dahil oldu! Flaş açıklama yapan Baykal 'Süleyman Soyu haklıymış' dedi. Ortalığı ayağa kaldıracak açıklamalar yaptı

CHP'den istifa eden Aslı Baykal, İBB'deki terör soruşturmasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Aslı Baykal, ''PKK’lıların işe alınması konusunda Soylu haklıymış. Bir de telefon konusu var. Kayıtları bulmak kolaydır, görsek kim haklı anlaşılır.'' ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Ekrem İmamoğlu ve Süleyman Soylu davasına Aslı Baykal da dahil oldu! Flaş açıklama yapan Baykal 'Süleyman Soyu haklıymış' dedi. Ortalığı ayağa kaldıracak açıklamalar yaptı

İçişleri Bakanlığı’nın CHP'li İBB'ye terör soruşturması açmasından sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında başlayan tartışma devam ediyor.

Bakan Soylu, İmamoğlu'nun kendisini arayarak, partisinin kendisini sevmediğini belirtip yardım istediğini ifade etmişti.

İmamoğlu da Soylu'ya seslenip ispata davet etmişti. İkili arasında yaşanan polemik yeni bir boyut kazanabailir. Çünkü ikili arasındaki tartışmaya CHP'den istifa eden Aslı Baykal'dan sürpriz bir yorum geldi.

CHP eski Lideri Deniz Baykal'ın da dün CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etmesi gündemdeyken tartışmalar epey alevlendi. 

CHP'den istifa eden ve son dönemlerde muhalefete yönelik yaptığı çıkışlar ile ses getiren Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, PKK'lıların İBB'de işe alınma iddiasıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"SÜLEYMAN SOYLU HAKLIYMIŞ''
Aslı Baykal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

''Soylu İmamoğlu. Pkklıların işe alınması konusunda Soylu haklıymış. Şehit yakını denilen kişi memuriyete kabul edilmemiş önceden. Keşke herkes tarafını açıkça söylese de kendi tarafındaki oyları alsa. Bir de telefon konusu var. Kayıtları bulmak kolaydır, görsek kim haklı anlaşılır.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin