Ekrem İmamoğlu şarap içti

Melih Gökçek'in sosyal medyadan yazdığı, "Ekrem İmamoğlu şarap, Canan Kaftancıoğlu rakı içti" iddiasına yemeği organize eden ekipte yer alan gazeteci Deniz Zeyrek yanıt verdi...

Google Haberlere Abone ol
Ekrem İmamoğlu şarap içti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun katıldıkları bir etkinlikte kaz eti eşliğinde şarap ve rakı içtikleri iddia edildi. İddiayı ortaya atan isim ise Ankara eski büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek.

Etkinliğe İmamoğlu ve Kaftancıoğlu'nun yanısıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve çok sayıda iş insanıyla gazeteci katıldı. Kars kazının tanıtımı için düzenlenen yemeğin görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasından sonra İmamoğlu ile Kaftancıoğlu'nun alkol aldığı ileri sürüldü.

Ankara eski büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yemeğin görüntülerini paylaşarak, "Sizce Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun şarap içtiği bu şatafatlı sofrayı niçin sosyal medyaya sızdırdı? Yorumlarınızı alalım" diye yazdı.

Melih Gökçek'e yanıt ise gazeteci Deniz Zeyrek'ten geldi. Zeyrek, toplantının Kars ve Ardahanlı bir grup iş insanı tarafından Kars kazını tanıtmak için düzenlenen yemek olduğunu belirterek, "Sevgili Başkan, yemeği 1 grup Kars/Ardahanlı organize ettik. Her yıl kaz sezonu açılışında yapıyoruz. Geçen yıllarda Sayın Binali Yıldırım ve Ahmet Arslan’ın katılımıyla Ankara’da da yapmıştık. Kazlar Kars’tan bizim köyden geldi. Not: C.Kaftancıoğlu ve E.İmamoğlu su içtiler. Amacımız Kars’ın ve muhteşem kazın tanıtımıdır. Twitlerinizle yaptığınız katkıdan dolayı teşekkür etiyoruz. Lütfederseniz, Ankara’da sizinle de Buluşup kaz yemek isteriz. @06melihgokcek. Görüntüleri de kimse sızdırmadı. Ümraniye’de bir hemşehrimizin mekanında yaptık ve görüntüler mekanın instagram hesabında “story” olarak yayınlandı" diye yazdı.

Sosyal medyada bazı hesaplar Ekrem İmamoğlu'nun şarap içtiğini iddia ederek eleştirilerde bulundu. Bir kısım kullancısı ise İmamoğlu'nun şarap içmediğini, içse dahi bunun kendi kişisel tercihi olduğunu vurguladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin