Ekrem İmamoğlu sabah Kemal Kılıçdaroğlu akşam Özgür Özel'le buluştu. Neler konuşuldu?

İBB Başkanı dün sabah saatlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüş ve kendisine yapılan kongrede divan başkanı olması yönündeki teklifi kabul etmişti. İmamoğlu aynı günün akşamı CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Ekrem İmamoğlu sabah Kemal Kılıçdaroğlu akşam Özgür Özel'le buluştu. Neler konuşuldu?

tv100’den Betül Araz’ın haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultayın divan başkanlığı teklifini kabul ettikten sonra akşam saatlerinde Özgür Özel’le buluştu.

Edinilen bilgilere göre, İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile görüşmesi öncesi ve hemen sonrasında da Özgür Özel ile telefon görüşmesi yaptı. İkili, Kılıçdaroğlu’nun divan başkanlığı teklifine olumlu yanıtı da birlikte değerlendirme yaptıktan sonra aldı.

tv100'den Betül Araz'ın özel haberine göre, Ekrem İmamoğlu, seçimlerin hemen sonrasında genel başkanlık değişimi istediğini yüksek sesle dile getiren bir isimdi. Durduğu konum değişmedi, genel başkan adaylığını açıklayan Özgür Özel’le de sürekli temas halinde ve açıktan da desteğini belli ediyor.

İKİ İSİM NELER KONUŞTU 

Ve iki isim gerek yüz yüze olsun gerekse de telefonla bir dizi görüşmeler gerçekleştiriyor. O görüşmelerden biri de İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu ile Ahlatlıbel’de yaptığı 50 dakikalık buluşmanın hemen sonrasında gerçekleşti.

Özel ve İmamoğlu hem Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmeyi masaya yatırdı hem de Kurultay öncesi değişimcilerin ne aşamada olduklarını değerlendirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin