Ekrem İmamoğlu ile Şenol Güneş arasında keyifli sohbet

Futbolun Süperleri Ödülleri sahiplerini buldu.

Google Haberlere Abone ol
Ekrem İmamoğlu ile Şenol Güneş arasında keyifli sohbet

Futbolun Süperleri Ödül Töreni'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş arasında keyifli bir sohbet yaşandı. İmamoğlu Şenol Güneş'e, "Sizin yüzünüzden kaleci olacaktım. Onu başaramadım İBB Başkanı oldum" dedi. Şenol Güneş'te İmamoğlu'nu tebrik etti.



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çırağan Sarayı’nda, Türkiye Futbol Federasyonu ve Bein Media Grup tarafından düzenlenen ”Sahne Süperlerin – Futbolun Süperleri Ödül Töreni”ne katıldı.



Ekrem İmamoğlu, daha sonra BeinSports’un canlı yayın konuğu oldu. Bu sırada Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de öğrencileriyle birlikte canlı yayın alanına geldi. Güneş’in geldiğini gören İmamoğlu Şenol Güneş’e, ”Sizin yüzünüzden kaleci olacaktım. Onu başaramadım İBB Başkanı oldum” diye seslendi. İmamoğlu, canlı yayına katılan Güneş ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. İmamoğlu, ”Benim için Şenol Güneş, bu ülkede yılların devi demek. Şenol Güneş olunamayınca, İBB Başkanı olunuyormuş” dedi.



Güneş de İmamoğlu’na, ”Her şeyin hayırlısı” karşılığını vererek, İBB Başkanına yeni görevinde başarılar diledi.



Güneş ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İmamoğlu, ”Kaleciliğimi bilseniz belki yeni bir cevher çıkardı. Kalede bazen kendinizi yalnız hissedebiliyorsunuz. Sunay Akın’ın dediği gibi, kaleci asla arkadaşlarına sırtını dönmez” ifadelerini kullandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin