Ekrem Dumanlı'ya cevap Sabah yazarından geldi!

Ekrem Dumanlı'nın Başbakan Erdoğan'a hitaben yazdığı açık mektuba cevap geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ekrem Dumanlı'ya cevap Sabah yazarından geldi!

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, dershaneler konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazmıştı. Dumanlı yazısında 'Bu çağda devlet zoruyla dönüşüm yapılamaz' gibi ifadeler kullanmıştı.



Dumanlı'nın bu yazısında cevap, Sabah gazetesi köşe yazarı Sevilay Yükselir'den geldi. Dumanlı'nın yazısını 'samimiyetten ve içtenlikten uzak' diye tanımlayan Yükselir'in köşe yazısı şu şekilde:



"Kanı durdurmaya çalışmak hayırsız bir iş miydi?



Lafı eğmeye bükmeye gerek yok! Dün kaldığımız yerden devam edelim. Mevzu malum.



Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın pazartesi günü Başbakan Erdoğan'a hitaben kaleme aldığı samimiyetten ve içtenlikten yoksun yazısı...

Diyor ki yazısında Dumanlı: "Yaptığınız bütün hayırlı işlerde size var gücüyle destek verenler, 'mezardan kalkıp' Türkiye'nin demokratikleşmesine katkı sağlayanlar sizin mükerreren söylediğiniz bir çift söze gönül bağlamıştı: 'Ben Rabb'ime söz verdim; benim dönemimde insanımıza zarar verilmeyecek.' Şimdi 'bu ülkenin sevdalıları', yapmayı düşündüğünüz bir icraatın sadece kendilerine değil; ülkeye büyük zarar vereceğini düşünüyor. Hal böyleyken bu ısrar niye?"

Cevap verir vermez bilemiyorum.



Ama madem diyor ki; "Biz sizin bütün hayırlı işlerinizde yanı başınızdaydık!" O halde şunu sormak zorundayım kendisine! Peki...



40 senedir akan kanı durdurmak için elini değil, gövdesini taşın altına seren Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı şey hayırsız bir iş miydi Ekrem Dumanlı?



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız. 



EKREM DUMANLI NE YAZMIŞTI?



Dershaneler Zaman'ın manşetinden inmiyor! Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'dan Başbakan'a açık mektup!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin