Ekrem Dumanlı 'medya talimatı'na ateş püskürdü: Bedeli ağır ödetilir

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, bazı medya kuruluşlarına el konulacağı iddialarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ekrem Dumanlı 'medya talimatı'na ateş püskürdü: Bedeli ağır ödetilir

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, Bugün TV'de Tarık Toros'un sunduğu 'Merkez Siyaset Özel' programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.



Ekrem Dumanlı, Ankara savcısı Serdar Coşkun'un, 'muhalif medyayı susturun' talimatına ve bazı medya kuruluşlarına el konulacağı iddialara sert cevap verdi. Savcının bazı kurumlara verdiği talimatın Anayasal suç olduğuna dikkat çeken Dumanlı, "Savcı yetkisinin dışına çıkmış, suç işlemiştir. Bu talimatı uygulayan bürokratlar da suç işler" uyarısında bulundu.



Medya organlarına el koyma söylentilerine çok sert tepki gösteren Dumanlı, şunları söyledi: "Eğer Müslümansanız, müminin malına göz dikmek müsadere etmek haramdır. Zaman gazetesinin bir kılına dokunun haram zıkkım olur. O eller kırılır kardeşim kırılır. Dünyada da ahirette de kırılır. Açık söylüyorum, eski medyaya kafanız çalışmasın. Şu an teknolojik imkanlar sayesinde bir Zaman'ın kılına dokunun, dijital ortamda milyon Zaman çıkar. Bunun hukukta 20 sene, 30 sene takipçisi oluruz, halk bunun takipçisi olur. Bunun arkasını bırakmayız. Bu dönem bin yıl sürmez. Normalleşildiğinde hukuk çerçevesinde bunun bedeli ağır ödetilir" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin