Ekranların olaylı ismi, Show TV'deki programı da karıştırdı!

Adını evlilik programıyla duyuran olaylı isim, canlı yayında sert çıkışlar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ekranların olaylı ismi, Show TV'deki programı da karıştırdı!

'Herşey Dahil' Çağla Şikel ve Alişan'ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. 



Programın bugünkü konukları arasında, katıldığı yarışma ile bir dönemin ekran fenomeni olan Caner Toygar ve 'Bu Tarz Benim'in sivri dilli yarışmacısı Ayşegül Doğan vardı. Programa Caner Toygar ve Ayşegül Doğan'ın tartışması damgasını vurdu.

 

ARAYA ALİŞAN GİRDİ!

 

Caner Toygar ile Ayşegül Doğan, mini etek tartışmasına girdi. İlk olarak Doğan'ın sahne arkasında kendisine selam vermediğini söyleyen Caner, daha sonra Doğan'ı kibirli olmakla suçladı. Bunun üzerine kendisini savunan Doğan "Selam vermek istememişimdir. Bu kadar basit" dedi.

 

KIYAFET TARTIŞMASI BÜYÜDÜ!

 

Daha sonra Alişan ikilinin arasına oturarak tartışmanın uzamasını engellemeye çalıştı. Tartışmaya devam eden Doğan ile hemşehri olduğunu söyleyen Caner, "Daha önce yarışmada bir kızın kıyafetini eleştirmiştiniz ama ertesi gün kendiniz mini elbiseyle çıktınız. Şu kıyafetiniz de bir Adanalı’ya hiç uymuyor" dedi. Doğan ise, Caner'in kafasında bardak kırma olayına gönderme yaparak "Sizin de kafanız da bardak kırmanız bir Adanalı'ya uymuyor" cevabını verdi. 

 

'BİR KADININ ORASINI BURASINI AÇMASINA KARŞIYIM'

 

Bir kadının mini etek giyerek bacak bacak üzerine atmasına karşı olduğunu söyleyen Caner, "Bir kadının orasını burasını açmasına karşıyım. Bunu doğru bulmuyorum" dedi. Tartışmanın iyice büyümesi üzerine Doğan’da "Onlar size tersse evlilik programına katılarak oradan birisiyle evlenmeyi düşünmesi de ters" dedi.

 

İkili arasındaki tartışma bir süre daha devam ederken programın sunucuları Çağla Şikel ve Alişan araya girerek tartışmanın büyümesini engellemeye çalıştı. 



" Ekranların olaylı ismi, Show TV'deki programı da karıştırdı!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin