Ekranın ünlü profesörü Coronavirüse yakalanmıştı..

Ekranda sık sık yorumlarıyla yer alan Prof. Dr. Oğuz Özyaral'a 30 Mart'ta Coronavirüs teşhisi konulmuştu. Ünlü profesörün sağlık durumunda önemli bir gelişme yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Ekranın ünlü profesörü Coronavirüse yakalanmıştı..

Ekranın ünlü isimlerinden Prof. Dr. Oğuz Özyaral yakalandığı Coronavirüs'ü yendi. 30 Mart tarihinde hastaneye kaldırılan Oğuz Özyaral taburcu edildi. Oğuz Özyaral, iyileşmesini söyle duyurdu:

"Değerli dostlarım
Kıymetli arkadaşlarım
Biricik öğrencilerim
Canım Türkiyem
30 Mart Pazartesi günü Covid-19 şüphesi ile kaldırıldığım Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesinde konulan teşhis ve sonrası aldığım tedavisinin tamamlanması ve iyileşmem nedeniyle 10.04.2020 saat 11.00’da taburcu olacağım
Yarın artık inşallah yeniden yanınızdayım
En içten sevgi ve Saygılarımla —— > Bu vesile ile
Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Mehmet Fatih Velibeyoğlu ve
Baş Hekim Yrd. Enfeksiyon Hast Uzmanı Dr.Nuray Abravcı ve hastanemiz Yönetiminden Sayın Nurullah Arıkan nezdinde tedavi sürecini yöneten tüm doktor, hemşire, teknisyen ve destek personelimize çok teşekkür ederiz."

OĞUZ ÖZYARAL KİMDİR?

Oğuz Özyaral, 1956 yılında doğmuştur. Lisans eğitimini İşletme alanında, Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi Mikrobiyolojide ve Doktorasını da yine aynı okulun aynı bölümünde yapmıştır. Ayrıca, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Bölümünde Hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi alanlarında yüksek lisans düzeyinde özel eğitim almıştır.

Profesör Doktor Oğuz Özyaral, şu anda İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev almaktadır. Televizyon programlarında da zaman zaman yer alan Profesör Doktor Oğuz Özyaral, 'Titiz misin?' adlı program da yapmıştır.

Etiketler coronavirüs taburcu
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin