Ekranda yeni bir polisiye dizi

Dünyanın en büyük polis güçlerinden birine sahip olan Los Angeles’ta şerif departmanına getirilen Bill Hollister’ın maceralarını konu alan polisiye dizi “Deputy” FOXCIRIME ekranlarında başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ekranda yeni bir polisiye dizi

Dünyanın en büyük polis güçlerinden birine sahip olan Los Angeles’ta şerif departmanına getirilen Bill Hollister’ın maceralarını konu alan polisiye diziDeputy Türkçe dublajlı ya da orijinal dilinde Türkçe alt yazı seçeneğiyle 4 Mayıs’tan itibaren her pazartesi saat 20.30’da FOXCIRIME ekranlarında başlıyor.

Başrolünde Stephen Dorff'un yer aldığı polisiye drama dizisi Deputy’nin kadrosunda Yara Martinez, Bex Taylor-Klaus, Brian Van Holt, Siena Goines ve Mark Moses gibi isimler bulunuyor. Deputy, Los Angeles emniyet amirinin ani ölümünün ardından şerif olarak göreve getirilen dedektif Bill Hollister’ın maceralarını konu alıyor. Sahada kapıları tekmelemekten kaçınmayan kanun adamı Bill Hollister, beklenmedik bir anda ülkenin en büyük polis departmanlarından birine kısa sürede liderlik etmeye başlıyor.

“Deputy” ilk sezonu ile 4 Mayıs’tan itibaren her pazartesi saat 20.30’da FOXCIRIME ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

FOXCRIME; D-Smart, KabloTV, Tivibu, TV+ ve Vodafone TVplatformlarından izlenebiliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin