Ekrana 'Beş Kardeş' geliyor! Yeni tanıtımı yayınlandı

Kanalda ekrana gelmeye hazırlanan dizinin yeni tanıtımı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Ekrana 'Beş Kardeş' geliyor! Yeni tanıtımı yayınlandı

Yapımını Ay Yapım'ın,yönetmenliğini ve senaryosunu ünlü senarist Onur Ünlü'nün üstlendiği, başrollerinde Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Ayşen Gruda ve Köksal Engür'ün yer aldığı Kanal D'nin yeni dizisi 'Beş Kardeş'in yeni tanıtımı yayınlandı.

 

Çok yakında Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizinin 3. tanıtımı aşağıdaki gibi:





'Beş Kardeş'in konusu şöyle:



Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz birbirlerine en ufak bir şekilde bile benzemeyen beş kardeştir. Bu şahsına münhasır beş kişiyi ayrılmaz biçimde bağlayan tek bir şey vardır sarsılmaz bir aile olmaları. Beş kardeşten müteşekkil bu aile, eski bir mahallede, dededen kalma ahşap bir konakta birarada yaşamaktadırlar. Kardeşlerin en büyüğü Sait, depremde anne ve babalarını kaybettiklerinden beri ailenin babası gibidir. Kardeşlerini her türlü zorluğa rağmen birarada tutmayı başarmıştır. Mahalledeki, balıkçı dükkanından kazandıklarıyla yıllardır onları yedirmiş, içirmiş, okutmuştur. Her başları sıkıştığında yanlarında bitmiş, her tökezlediklerinde elini uzatmış, her adımlarında korumuş kollamış sahip çıkmıştır. Duygusal gazeteci Nazım, mahallenin imamı Turgut, şarkıcılık hayalleri kuran bodyguard Orhan ve at yarışı tutkunu havai Aziz. Şimdi artık, koca koca adamlar olsalar da, kaç yaşına gelirlerse gelsinler, hepsi Sait'in çocuğu gibidir. Ve hiçbiri, Sait'ten veya birbirlerinden ayrı bir yaşam sürmeyi hayal bile etmemektedir. Ta ki, Sait bir gün kendi adına bir kararla çıkagelene kadar. Bu koca adamlar büyürken, kendi de yaşlanmakta olan Sait, artık bir yuva kurmayı düşünmeye başlar. Ve kardeşlere, evleneceğini açıklar.



Sait'in 'yuvadan uçup gitmesi' kardeşleri altüst edecekse de, Sait, kararından emindir. Mahallede annesi ve abisiyle yaşayan, Sait'e derin duygularla bağlı, temiz, sakin, dürüst bir kadın olan Canan'la evlenecektir. Kardeşler bu beklenmedik kararı kabullenmeye çalışırken -hatta çoğu düpedüz reddederken- Sait'in hayatı, durulacağı yerde gittikçe karışacaktır. Çünkü, yıllar evvel mahalleden ayrılan, Sait'in büyük aşkı Fahriye, geri döner. Şimdi bir yanında, geçmişten gelen büyük bir aşk yarası Fahriye, bir yanında da, bugün ona huzurlu ve mutlu bir yuva vaad eden Canan vardır. Sait, ne kadar kaçmaya çalışsa da, sürekli bir girdaba kapılarak, bir aşk üçgeninin ortasında kalacaktır. Sait, iki kadın arasında savrulurken, kardeşler de kendi küçük hayatları içinde hiç beklemedikleri yollara gireceklerdir. Nazım, basit bir Adliye haberi gibi gözüken bir boşanma davasının peşinde başını türlü belaya sokacak, Tarık, iman dolu dünyasında kendi halinde yaşayıp giderken, hayatında ilk defa aşkla tanışacak,  Orhan, şarkıcılık hayalleri kurarak bodyguardlık yaparken, tavernanın kapısından sahnesine doğru yol almaya çalışacak, Aziz de, at yarışlarından ibaret dünyasından çıkıp, yavaş yavaş karanlık dünyaya teslim olacaktır.

 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin