EKOTÜRK kadrosuna hangi ödüllü gazeteci katıldı?

Ekonomi kanalı EKOTÜRK'te yeni sezon transferleri devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
EKOTÜRK kadrosuna hangi ödüllü gazeteci katıldı?

Ekonomi ve finans televizyonculuğunun güçlü ismi, ödüllü gazeteci ve yönetici Özlem Dalga, yepyeni iki program ile hafta içi her gün EKOTÜRK’te olacak.



Önemli ekonomi televizyonlarının kuruluşunda yer almış, kurumsal iletişim alanında yöneticilik pozisyonlarında bulunmuş ve dünyanın önde gelen liderleri ile canlı yayın ve röportajlar yapmış olan Özlem Dalga, Gün Sonu ve Kapanış Raporu programları ile 16 Eylül’den itibaren hafta içi her gün 17.00 ile 18.30 arasında EKOTÜRK ekranlarında izleyici ile buluşacak.



Türkiye ekonomisinin gündemi, günün öne çıkan verileri, son dakika haberleri ve küresel piyasalara etki eden tüm gelişmeler Özlem Dalga ile Ekotürk ekranında uzman konuklarla konuşuluyor. Piyasalarda kapanışa yaklaşırken rakamlar, ekonomik veriler, objektif analizlerle Özlem Dalga ile Gün Sonu ve Kapanış Raporu programlarında Ekotürk'te değerlendirilecek. Gün sonunda borsanın gongu EKOTÜRK’te çalacak.



EKOTÜRK kadrosuna hangi ödüllü gazeteci katıldı?



Özlem Dalga kimdir?



Özlem Dalga lise eğitimini İsviçre’deki L’institut le Rosey’de tamamladıktan sonra Amerika’da Northwestern Üniversitesi’nde İletişim ve Ekonomi okudu. Beş yıl boyunca CNBC-e TV’nin kurucu kadrosunda yer aldı. 2003-2004 döneminde Koç Üniversitesi’nde Executive MBA yaptı.  Bloomberg HT TV’nin Davos’ta ilk canlı yayınını başlatmış kurucu yöneticisi olarak kanalın kurulumunda liderlik yaptıktan sonra Ekonomi Koordinatörü olarak görev yapan Özlem Dalga, Ciner Medya Grubu ile yollarını ayırarak Philip Morris’e Kurumsal İletişim Müdürü oldu.



 



20 yıllık medya deneyimine sahip, ödüllü bir gazeteci ve yöneticidir. İçerik ve kurumsal girişimcilik vizyonu, planlama ve organizasyon becerileri yüksek bir yöneticidir. Uluslararası şirketler ile Türk şirketler arasında yeni iş modeli geliştirip ihraç etmelerini sağlamıştır. Kurumsal iletişim alanında dijitalleşme çağında strateji geliştirme ve kapsamlı medya yönetimi danışmanlığı vermektedir. Dünyanın önde gelen liderleri ile canlı yayınlar ve röportajlar yapmış, «Yönetim Katı» ve Türkiye’nin ödüllü girişimcilik programı «Girişimcilik Endeksi» ne imza atmıştır. Evli ve 1 çocuk annesi olan Özlem Dalga, iyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin