Ekonomist Selçuk Geçer uyardı: Doların kırılma ihtimali her gün artıyor. Bir sabah dolar 30 lira olabilir

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan ünlü ekonomist Selçuk Geçer önemli açıklamalar yaptı. Dolar ve altının gidişatını değerlendiren Geçer aynı zamanda önüne geçilemeyen ev krizi içinde önemli değerlendirmelerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ekonomist Selçuk Geçer uyardı: Doların kırılma ihtimali her gün artıyor. Bir sabah dolar 30 lira olabilir

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ve altının gidişatını masaya yatırdı. Yakın vadede ve yıl sonunda doların geleceği nokta hakkında tahminlerini paylaşan Selçuk Geçer altın hakkında da görüşlerini paylaştı. 

Önüne geçilemeyen enflasyonun en çok hissedildiği alan şüphesiz emlak sektörü oldu. Ev sahibi ve kiracılar arasındaki davaların artış gösterdiğini belirten Selçuk her iki tarafın da kendi açısından haklı olduğunu ancak bu büyük krizin önüne geçilemezse darpların ve yağmalamaların başlayacağını da bildirdi. 

Selçuk dolarla ilgili tahminlerini paylaşırken 21 Aralık'ta yaşanan sürece benzer bir durum olup olmayacağını da açıkladı. Dolarda yükseliş ihtimaline ek olarak kırılma yaşanma olasılığının da altını çizdi. İşte o açıklama:

KONUTLA İLGİLİ BOMBA İDDİA: BİLEREK...

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan ünlü ekonomist Selçuk Geçer önemli açıklamalar yaptı. Dolar ve altının gidişatını değerlendiren Geçer aynı zamanda önüne geçilemeyen ev krizi için de önemli değerlendirmelerde bulundu. Bu büyük krizin nedenlerini açıkladı ve uyardı.

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan ünlü ekonomist Selçuk Geçer piyasa hakkında önemli açkılamalar yaptı. Sular durulmayan piyasada gitgide artan hayat pahalılığı önününe geçilmez bir hal alırken konut fiyatlarındaki fahiş artış ise yeni bir barınma krizi doğuruyor. 

Dolar ve altının gidişatını değerlendiren Geçer aynı zamanda önüne geçilemeyen ev krizi içinde önemli değerlendirmelerde bulundu. Bu büyük krizin nedenlerini açıkladı ve uyardı. Artış devam ederse vatandaşın bunu kaldıramayacağını belirten Geçer, kur korumalı mevduatın emlak sektörüne olan negatif etkilerini de hatırlarttı. İşte o çarpıcı açıklama:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin