Ekonomik kriz ekran karartmıştı! Yeniden yayında

Mali sıkıntılar nedeniyle yayına ara veren kanal yeniden izleyiciyle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Ekonomik kriz ekran karartmıştı! Yeniden yayında

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle faaliyetlerine 3 hafta ara veren ON4 TV yeniden yayına girdi.



Muhafazakar yayın çizgisine sahip ON4 TV'nin yönetim kurulu, kanalın yeniden faaliyetlere başlamasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:



"Sevgili ON4 İzleyicileri,



ON4 TV'nin 4. yayın yılına girmesine sayılı günler kala mali sıkıntılar yüzünden siz değerli izleyicilerini üzüntüye boğmuş geçici bir süre yayınına ara vermek zorunda kalmıştır.



Gücünü inancından ve çizgisinden alan halkın ve hakkın sesi olmaya çalışan, emperyal güçlere karşı direnişin Türkçe sesi olan ON4 TV küresel zorbaların ve sermaye diktalarının yandaş medyası olmamaya kararlıdır.



ON4 TV, bazı medya organları gibi ne arkasına bir sermaye gücünü aldı ne de bir devlet gücüne yaslandı. Hakkın ve haklının sesi olma hedefi ON4 TV'nin en büyük desteği ve farkı oldu.



Lübnan'dan Yemen'e direnişin bilgi ve haberlerini ekranlara taşıma farkını seyircilerine yaşatmak en vazgeçilmez ilkelerinden biri oldu. Bedeller ödeme pahasına onuruyla ayakta kalmaya çalışan ON4 TV, bir kısım medya gurupları gibi patronlarına ballı ihaleleri kazandırma uğruna ülke savunuculuğu yapmadı. Ticari fırsatları için köşe başı tutup hortumlayanların yayın organı olmadı. Perde ardından ülke yönetmeye kalkanlar gibi yabancı güç odaklar için de asla televizyonculuk yapmadı. ON4 TV her zaman inanç, ahlak, siyasi ve unutturulmuş manevi değerlerin televizyonu oldu, olmaya da devam edecek.



Ortadoğu ile ilgili medyada tek ses oluşturmak isteyenlerin planını bozarak, bölgeden olayları haber objektifliği ile aktaran tek televizyon oldu.



Kimileri ON4 TV'ye yandaşlık görevi vermeye çalıştı, kimileri de onu muhalefetin yayın organı gibi görmek istedi. Ama ON4 TV, bunların hiçbiri olmadı. ON4 TV haberlerin doğrularını vermekle birlikte doğruların haberini de seyircileriyle paylaşmaktan hiçbir zaman geri kalmadı.



Bedel ödemekten korkusu olmayan ON4 TV, ne iktidar ve güç odakları karşısında, ne de paralelleri karşısında hiç bir zaman geri adım atmadı, atmayacaktır da. Her zaman olduğu gibi milli, siyasi ve manevi değerleri esas alan yayınlarına devam edecektir.



Bu süreçte destekleriyle sürekli ON4 TV'nin yanında olan seyircilerine ve Avrupa ON4 Gönüllüleri Vakfı'na ON4 TV yönetimi olarak sonsuz şükranlarımızı sunmayı bir borç biliyoruz.



3 hafta ayrılığın ardından tekrar sizlerle buluşmanın sevinci içerisindeyiz. Ancak bu sevinç ve mutluluğun tekrar kesintiye uğramaması için siz izleyicilerimizle el ele verip güç ve menfaat odaklarının oluşturdukları akışa rağmen yola ve ekranımızı yaşatmaya devam etmemiz gerektiğine inanmaktayız.



Bu doğrultuda reklam ve sponsorluklarıyla ON4 TV'nin doğru ve temiz ekranını yaşatmayı ilke edinecek işadamlarımızı duyarlılığa davet ediyoruz.



Kendi ekranımızı yaşatalım ki kendi değerlerimiz yaşamış olsun.



ON4 TV Yönetim Kurulu."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin