Ekonomi basınının 'Altın Kalem'leri ödüllendiriliyor

Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD), 2013 yılının en başarılı gazetecilerini belirliyor.

Google Haberlere Abone ol
Ekonomi basınının 'Altın Kalem'leri ödüllendiriliyor

Türkiye'nin bütün bölgelerinde görev yapan ekonomi muhabirleri, yazarları ve yöneticilerini çatısı altında bulunduran Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD), 6.'sını gerçekleştireceği 'Altın Kalem Ekonomi Muhabirleri Derneği Ekonomi Basını Başarı Ödülleri' ile her alandaki en iyi ekonomi haberlerini ödüllendirecek.



Ekonomi gazeteciliğinde, bir gazetecilik örgütü tarafından verilen ilk ödül olan Altın Kalem ödülleri, gazete, dergi, televizyon, radyo, internet gibi herhangi bir yayın organında yayımlanan ekonomi alanındaki haber ve programları kapsayacak. Ödüller 9 alanda verilecek. Gazete (Haber/Söyleşi), Dergi (Haber/Söyleşi), Ajans (Haber), Televizyon (Haber/Röportaj), Radyo (Ekonomi Haberi ya da Haber Programı), İnternet Gazeteciliği (Ekonomi Haberi/Köşe Yazısı), Yerel Medya (Gazete/Ajans/Dergi), Yerel Medya (TV/Radyo), Özden Alpdağ Özel Ödülü.



ADAY ESERLERİN 1 OCAK İLE 31 ARALIK 2013 TARİHLERİ ARASINDA YAYINLANMIŞ OLMASI GEREKİYOR



Jüri, ödüle aday çalışmaları değerlendirirken, yayınlanan haberin röportajın söyleşinin veya programın kamuoyunda tartışılması veya var olan bir süreçte değişikliğe yol açması kriterini dikkate alacak. Ödüle aday eserlerin 1 Ocak ile 31 Aralık 2013 tarihleri arasında yayınlanmış olması gerekiyor. Ödüle aday olmak isteyenler, EMD Genel Merkezi'nden ya da internet adresinden ulaşacakları ödül başvuru formunu eksiksiz dolduracaklar. Başvurular veya aday gösterme son süresi 21 Şubat 2014 günü saat 17.00 olacak. Ödül yönetmeliğine ve başvuru formuna www.emd.org.tr adresinden ulaşılabilecek. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin