Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'dan korkutan ekmek zammı açıklaması!

Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası başkanı Cihan Kolivar, akaryakıta, elektriğe gelen zamların ve Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ekmek fiyatlarında oluşabilecek etkilerini değerlendirdi. Medyatava TV'nin YouTube kanalına konuşan Kolivar, Ramazan ayıyla birlikte una gelen zamların da sonucu olarak fiyatlarda artış olabileceğini vurguladı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'dan korkutan ekmek zammı açıklaması!

Merkez Bankası'nın yeni faiz politikasından sonra dövizde yaşanan artış zamların gelmesini etkilemişti. Kur korumalı mevduat sonrası döviz geriledi. Ancak şimdi de Rusya'nın Ukrayna'yı işgali gündemde ve peşi sıra zam haberleri geliyor.

Sırada ekmek fiyatları mı var diye düşünenler var. 

Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası başkanı Cihan Kolivar konuyla ilgili Medyatava TV YouTube Kanalı'na önemli açıklamalarda bulundu.

Elektriğe ve akaryakıt zammına zaten yetişemiyoruz diyen Kolivar, "Ekmeğe zam yapan fırıncılar zannediyorsunuz ama tam tersi fırıncılar zam olmasın isterler. Örneğin pastalara zam yaptık, şimdi alan olmuyor" dedi ve ekmeğe gelecek olan zamlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ekmeği en çok tüketen ülke olduğumuzu hatırlatan Cihan Kolivar, "Domates, salatalık ve yumurta zaten sofralardan kalktı lüks oldu. Kasaplara sadece fotoğraf çektirmek için gidebiliyoruz." dedi. 

İŞTE CİHAN KOLİVAR'IN AÇIKLAMALARI

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin