Ekmek dahil, 3 çeşit yemeği 3 liradan satıyorlar. Mersin Belediyesi'nin Mahalle Mutfakları'nda 3 çeşit yemek 3 TL ve hafta sonları da artık açık

CHP'li Mersin Belediyesi'nden vatandaşlara yeni hizmet... 2020 yılında başlayan uygulamaya birlikte vatandaşlara 24 noktada hafta içi ekmek dahil 3 çeşit yemek 3 liradan satılmaya başlandı. Büyük talep görünce Mahalle Mutfakları sayısı artırıldı ve artık 30 noktada yapılan dağıtımlar hafta sonu da yapılmaya başlandı. Bununla ilgili açıklama Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'den geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ekmek dahil, 3 çeşit yemeği 3 liradan satıyorlar. Mersin Belediyesi'nin Mahalle Mutfakları'nda 3 çeşit yemek 3 TL ve hafta sonları da artık açık

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 yılının Mart ayında 24 noktada hizmete başlayan Mahalle Mutfakları'nda dağıtım yapılan öblgesi sayısı 30'a çıktı. 

30 noktada vatandaşlara 3 çeşit yemeği ekmek dahil  3 TL’den sunuluyor.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği önemli projelerden birisi olan Mahalle Mutfakları’nda 30 noktada vatandaşlara 3 çeşit yemeği 3 TL’den sunuyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi’nin yürüttüğü proje kapsamında Mahalle Mutfakları’nın yemekleri Büyükşehir’in Aşhanesi’nde piştikten sonra tek kullanımlık kaplara yerleştiriliyor. Mahalle Mutfakları’ndan vatandaşlar 3 çeşit yemeği 3 TL’den satın alabiliyor.

Mahalle Mutfakları, vatandaşların her geçen gün artan mutfak maliyeti nedeniyle yaşadığı sıkıntılara da çare oluyor.

Ekmek dahil, 3 çeşit yemeği 3 liradan satıyorlar. Mersin Belediyesi'nin Mahalle Mutfakları'nda 3 çeşit yemek 3 TL ve hafta sonları da artık açık

Vatandaşlar, içerisinde et de bulunan 3 çeşit yemeğe Mahalle Mutfakları sayesinde ekmek dahil 3 TL’ye ulaşabiliyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Engin Yıldırım, Mahalle Mutfakları’nın kurulduğu günden bu yana yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “Özellikle dezavantajlı bölgelerde kurduğumuz Mahalle Mutfakları günden güne sayısını artırarak toplamda 30 noktaya ulaştı. 3 çeşit yemeğin 3 TL’ye verildiği Mahalle Mutfakları’nda sayımız ilk günden bugüne kadar 200 binin üzerine ulaştı. Vatandaşlarımız çok fazla taleple geliyorlar ve biz de bu taleplere en sağlıklı, hijyenik koşullarda karşılık veriyoruz” dedi.

Mahalle Mutfaklarının düzenli olarak dezenfekte edildiğine de dikkat çeken Yıldırım, “Mahalle Mutfaklarımızın sabit olan noktaları özellikle salgın döneminde dezenfekte ediliyor. Temizlik ve hijyeni konusunda da üst düzey hassasiyet gösteriyoruz” diye konuştu.

Ekmek dahil, 3 çeşit yemeği 3 liradan satıyorlar. Mersin Belediyesi'nin Mahalle Mutfakları'nda 3 çeşit yemek 3 TL ve hafta sonları da artık açık - Resim : 2

VAHAP SEÇER'DEN YENİ MÜJDE

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sosyal medyadan bugün bir duyuru yaparak yemek dağıtımıyla ilgili yeni bilgileri verdi.

Seçer, "30 noktada ekmek dahil, 3 çeşit yemeği 3 TL’ye verdiğimiz Mahalle Mutfaklarımız artık hafta sonları da hizmet verecek. Devamı gelecek..." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin